Tineke en het geschreeuw van Naomi

Tineke en het geschreeuw van Naomi

Tineke loopt de slaapkamer in waar Giorgio en Naomi staan, en zegt dat ze een niet leuk vind om elke keer het woord te horen beginnend met een “F”. Giorgio maakt er nog een geintje van en zegt tegen Naomi, “Ja, je moet ook zeggen “PIEP” als je het woord wil gebruiken”. Later waar Tineke , Gabriëlle, Bjorn en Ivan zitten, hoor je inderdaad op de achtergrond het geschreeuw van Naomi. Tineke zegt, “Dat is toch niet normaal, elke keer het woord met een F, daar kan ik echt niet tegen”. De rest gaat gewoon verder waarmee ze bezig zijn, totdat Ivan ineens zegt “Naomi, je bent een beetje vervelend”. Naomi komt naar het groepje toe en Ivan zegt nogmaals dat ze vervelend is. Tineke zegt er nog achteraan “Het is hier in de ruimte aardig hol en jij loopt zo te schreeuwen, dan klinkt het helemaal zo erg”. Giorgio zegt terug tegen Tineke, “moet het hier dan een dooie bende worden”. Tineke zegt, “Dat hoeft helemaal niet, maar iedereen is bezig hier met andere dingen, dan hoeft er toch niet geschreeuwd te worden”. Giorgio en Naomi gaan weer terug naar de slaapkamer, Naomi gaat duidelijk in de slachtofferrol.

Op wie zal Giorgio en Naomi gaan stemmen, Tineke of Danny?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. anneke g at 00:05

    Wat kijkt Naomi zielig naar Giorgio net of ze zeggen wil help me nauw iedereen kan veel schelden als Tineke had gekeken dan wist ze dat er veel gescholden werd maar zal het helpen als ze dat zegt kunnen jullie minder vloeken en andere woorden er voor gebruiken denk het niet vanaf dag 1 werd er al gevloekt en dat zo blijven

  2. Ladybug at 23:17

    Ik word gek van die huppelgriet met haar geblér. Ze doet niks en ze kan niks. Zelfs als Gabrielle haar vraagt om foto’s te bewerken geeft ze het terug en zegt dat ze het niet kan.Fotografe…pfff

  3. Willy at 17:55

    Tineke heeft gelijk, gelukkig zegt er iemand wat van, en dan gaat Naomi in de slachtofferrol? Toe nou toch,ze kan niets hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *