Mark is geïrriteerd dat Tineke blijft

Mark is geïrriteerd dat Tineke blijft

Wij voegen aan dit bericht het filmpje toe van de reactie van Mark na het stemmen. Mark is dus erg boos, hij doet zelfs uiterst sjagerijnig tegen Laura, hij koos (eerst) zelf voor Tineke zegt Laura hem. Ze zijn het niet eens over de stemming, of LauraB nu wel of niet op Danny had gestemd. Ze zijn even in het ongewisse 12-3 of 11-4. Mark is zo boos: ja zegt Laura “ga je nu ook boos doen tegen mij!”. “Nou”, zegt Mark, “10 maanden hebben wij in ieder geval een schone loods, zo niet dan krijgt ze er drie! Fuck off, ik ben er helemaal klaar mee”. Laura vraagt Mark vervolgens of hij mee naar de poort gaat. Dat beaamt hij te doen, maar merkt nog op: “met die ander niet!”. (op de achtergrond zien wij in het filmpje nog dat Nicole binnenkomt om het fototoestel/de camera te halen voor de afscheidsfoto met Danny, de visumhouder die nu moet vertrekken).

Wat denken jullie neemt Mark nu een “strijd”houding tegenover Tineke aan. Zodat ze bij een volgende stemming 3 stemmen van hem krijgt. Of reageert Mark zo boos in zijn teleurstelling en draait dat later bij?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Druif at 09:06

  Tineke heeft nu al spijt, ze was op zoek naar een man niet naar een (was)man(d). ColindA gaat eruit als Patrick blijft (vrouw van haar woord) dus wie weet word het Wilco en tineke
  Dit word niks of herrie in de loods ( nieuw event)
  Intre geld voor vragen, dan hebben ze weer geld te spenderen

 2. lena at 23:49

  Sorry maar het slaat nergens op om te zeggen dat ivan vrouwonvriendelijk is. Totaal niet mee eens. Hij is recht voor zijn en raap kan soms bot uit een hoek komen. Maar echt niet vrouwonvriendelijk. Dan vind ik giorgio nog erger aangezien hij met vrouwen hun gevoelens speelt om zijn kwakkie kwijt te kunnen. Offf heet dat vrouwvriendelijk.

  • anneke at 13:45

   Heb jij gezien hoe hij haar behandelde met je praat met mij en niet met de andere over mij hoor je dat je praat er met mij over vindt je dat normaal

 3. anneke g at 23:47

  Waarom hebben de bewoners van in het begin zeg maar vanaf dat Wilco binnen kwam de macht over iedereen en gunnen ze geen nieuwe bewoners die het goed bedoelen wat er binnen komt krijgt geen kans want als ze er een nachtje zijn heb je al de Laura’s die hun oordeel al hebben en daarna komen Wilco en Mark ook met verhalen van wat hun denken en daarna komt de rest echt niemand is er goed meer

 4. anneke at 20:16

  Als die een stem voor Danny was won hij nog niet ze hebben liever iemand die schoonmaakt dan iemand die mee werkt met van alles en nog wat
  Nu afwachten wie z’n eigen er in slijmt
  Patrick werkt wel maar maakt niks af en word dwars gezeten door wat mensen
  Ivan eng geweldadig vrouw onvriendelijk
  Chris werkt hard maar vervelend en maakt stuk wat niet van hem is
  Dit gaat moeilijk worden het zal voor de nog meer vervelende mensen beter zijn als Patrick eruit gaat maar wie zijn er dan aan de beurt van Wilco en Mark en Colinda of hebben ze dan hun zin
  Misschien hebben de andere bewoners nu door hoe die drie de hele boel in hun macht hebben
  En nog wat over Tineke blijft ze schoon maken of heeft ze hun voor de gek gehouden

 5. lena at 19:11

  Ik denk dat er ergens een miscomminicatie is. Aangezien ik me niet kan voorstellen dat hij op tineke stemt en vervolgens boos is als ze wint. Dus ga er dan ook vanuit dat hij voor Danny heeft gekozen. Had zelf ook liever danny gehad. Maar inderdaad ze beloofd alles schoon te gaan maken. Als ze dat dan niet doet verdient ze de stemmen. Want heb het idee dat sommige nieuwkomers dit verhaaltje gebruiken om te kunnen blijven. Net zoals Gabrielle beloofde dit ook en doet vervolgens geen fluit in de huishouding. Dus nieuwkomers zeg gewoon dat je alles schoon gaat maken. Mag je meteen blijven bij de luilakken.

 6. adriana46 at 18:37

  ???? Mark is boos dat Tineke blijft ??

  De twijfel sloeg bij mij toe want ik had hier in een eerder bericht gelezen dat Mark zelf ook op Tineke had gestemd! Wat een dropl*l. Hij is niet alleen een slechte boekhouder, maar ook een raar ondefineerbaar persoon. Dat is net als dat ik zelf bij de verkiezingen in Nederland mijn stem zou geven aan,: (zullen wij het even politiek in het midden houden, dus een voorbeeld 🙂 de partij voor dieren) en als de partij voor dieren dan wint, dat ik dan boos/woedend reageer.
  Rare lui die Utopianen uhh sorry dat niemand zich aangesproken gaat voelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *