Colinda weer over de rooie

Colinda weer over de rooie

Giorgio wil een grotere koekenpan pakken uit de andere keuken om iets in klaar te maken, omdat de koekenpan van de meest gebruikelijke keuken de anti-baklaag los komt. Colinda is het daar niet zo mee eens omdat ze denkt dat het niet goed wordt schoongemaakt. Giorgio zegt tegen haar, dat hij er persoonlijk voor zorgt dat het wordt schoongemaakt, echter gaat dit er niet in bij Colinda. Zelfs Wilco herhaald de woorden van Giorgio richting Colinda, maar ze stapt op en gaat naar haar slaapkamer en huilt dat niemand naar haar wil luisteren. Giorgio riep nog naar boven toe dat hij zoiets al zag aankomen en heeft van de week eigen pannen besteld. Colinda lag op haar bed en sprak tegen Laura dat ze er geen zin meer in had, ze heeft geen zin meer om politieagentje te spelen, want als je er iets van zegt dan ben je de pisang, dan ben je de chagrijn, terwijl ik helemaal niet chagrijnig ben. Laura probeert haar een beetje te troosten en zegt, eigenlijk moet ik ook een smiley op je arm tatoeëren, elke keer als je boos wordt, kijk je op je arm en kijk je naar de smiley, dan ga je vanzelf weer lachen.

Zou Colinda een smiley laten tatoeëren, of zal de boosheid op een andere manier getroost moeten worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Druif at 08:36

    Gevalletje corsacof , teveel bloed in haar alchohol en te weinig sex.
    Mens laat je eens nakijken wan je spoort niet.
    Bovendien concurrentie voor Wilco in de tent .
    Hoop dat ( wel jammer dat pat blijft , vuurwerk)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *