Spannend! Tineke wie elimineert zij ?

Spannend! Tineke wie elimineert zij ?

Dat wordt morgen een hele spannende dag: Tineke wie elimineert zij? Welke inwoner moet definitief het Utopia terrein verlaten?

Of de drie genomineerden, Chris, Ivan en Patrick vannacht wel kunnen slapen ?
Zoals jullie al uit onze vorige berichten weten is Tineke van Visum houder genomineerd naar Inwoner, een heuse Utopiaan!

De Utopianen hebben wel een vermoeden wie Tineke naar huis zal sturen…. maar wij weten allen dat binnen de poorten van Utopia de meest onverwachte dingen gebeuren. Dus wij (de redactie leden),zitten met “onze” volgers ….in spanning.

Genomineerden nieuw

Of wij vannacht kunnen slapen?
Wat denken jullie, wie van de genomineerden zal Tineke naar huis sturen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 13 reacties op dit artikel
 1. Lisa at 00:13

  Er is totaal niets vernieuwends in gang gezet.2 Verfrissende nieuwe inwoners en dan moet de oude garde beslissen wie mag blijven,belachelijk!Er hadden er ook 2 uit gemoeten!Dit is om meer vernieuwing en vooruitgang in gang te zetten.Zelfs een kloosterleven is meer gedisciplineerder!

 2. utopiakijker at 23:51

  O o. Patrick moet eruit. Borderline en persoonlijkheids stoornis. Die gaat ni veranderen hoor. Herhaalt zich steeds.. wegwezen. Word t weer gezellig. Ivan moet blijven en heeft geleerd van zijn fouten. Wilco is topvent. Prima zn woede in gehouden knap hoor met zon gek. Succes iig. Xxx

  • Yvon Janssen at 11:42

   Utopiakijker je moet vanavond eens naar Anita Witzier kijken op npo daar zie je borderline en persoonlijkheids stoornissen,je kan die idioot niet met een borderliner vergelijken.
   Die vechten voor een normaal leven zijn niet vals en trekken niet alles naar zich toe!!!!

 3. Ladybug at 23:14

  Tineke is heel handig bezig geweest.Ze heeft duidelijk aan de Utopianen laten weten dat ze Patrick eruit gaat sturen. Dát heeft haar stemmen opgeleverd.Als ze dat niet doet en iemand anders kiest vrees ik dat de hel los barst. Danny was er minder duidelijk in en ik weet zeker dat ze bijna allemaal voor Danny waren gegaan als hij zijn voorkeur wie hij weg wil sturen, net zo duidelijk had laten blijken.Ik snap trouwens niet waarom er geen uitzondering is gemaakt.2 nieuwe erin en 2 anderen eruit. had wat mij betreft Gio samen met zijn grote vriend Patje kunnen gaan wandelen.

 4. els at 22:41

  ik hoop dat Tineke eerlijk is ze heeft de stemmen gekregen omdat ze Patrick eruit zou stemmen. Anders is mijn geloofwaardig heid in de mens echt weg

 5. suze at 22:37

  Hoop dat Tinneke pat er uit gooit,wat een vervelende kwal is dat,zijn toneel stukjes geloofd niemand meer.doeggggg PATRICK

   • anneke g at 23:33

    Waar slaat dit op mag hij raar zijn maar dit slaat nergens op dit is wel heel erg wat je daar schrijft dit had er niet mogen staan ik dacht dat we het netjes moesten houden er had beter moeten gekeken worden of dit wel mag

 6. Dusss at 22:35

  Hoop dat die wenkbrauw eruit gaat. Alleen zou het alvast handig zijn om voor extra bewaking te zorgen bij het nos gebouw.

 7. rina at 22:34

  Je weet nooit wat iemand ineens anders doet.
  Ik hoop wel dat Patrick er uit gaat en zeker Ivan niet dat zou ik echt erg vinden.
  Echt verdwijnen doet de spanning nooit met 15 man en vrouw in een ruimte, er gebeurt altijd wel wat. Dat houd het spannend als er niks gebeurde hoef je niet meer te kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *