Patrick doet alsof het magazine van hem is

Patrick doet alsof het magazine van hem is

Ja dat vroegen wij ons al af, is het magazine van Patrick?

In het filmpje dat wij aan dit bericht toevoegen horen wij Patrick Naomi vragen of zij het grafische gedeelte over wil nemen. Giorgio staat erbij, maar hij bemoeit zich er verder niet mee. Wel hoorden wij eerder op fluisterende toon de uitspraak “stemmetjes winnen”.

Patrick wil  het grafische gedeelte aan haar overdragen. Naomi zegt dit niet te willen doen. Zij ziet zichzelf niet 24/7 bezig te willen zijn met pagina’s maken. Ze vindt het wel héél lief dat Patrick dit aan haar wil overdragen maar vindt pagina’s maken verschrikkelijk! Ze zegt Patrick;  “ik kan wel werken in Fashion, in lagen en een foto bewerken, hoe je ook maar wilt..  maar een pagina in elkaar zetten met 16 plaatjes! Ik kan het niet, ik vind er niks aan en ik wil het niet”. In het filmpje kunnen jullie deze discussie bekijken.

Patrick geeft ook nog aan dat iemand de leiding moet nemen over het magazine. De informatiestroom, wanneer een interview, wat in een interview, wanneer het ingeleverd moet worden, welke foto’s etc.

patrick magazine en laura na en gio

Intussen heeft Laura zich aan het gezelschap toegevoegd en luistert aandachtig mee. Patrick gaat verder met de discussie. Hij zegt ik werk “free style” net als jij met een tattoo, zo teken ik ook. Het zijn allemaal kunstenaars hier. Ik in hout en jij in huid.

Verder zegt Patrick nog dat hij Gabriëlle een schat van een meid vindt. Het is haar ding. Maar momenteel is het een grote meuk geworden. Ik ga er eventueel wel mee door. Dan wordt er nog over de indeling van het magazine gesproken. Er zijn nu 29 pagina’s te printen. Dus 1 pagina teveel. Het werkt steeds in blokken van 4. (dus 28 of 32), maar het zijn 29 pagina’s er wordt geopperd de kortingsbonnen eventueel los aan het magazine toe te voegen. Ook blijkt dat er in het blad een poster zit.  De discussie eindigt. Het groepje gaat uiteen, Giorgio gaat douchen en Patrick geeft aan een sigaretje te gaan roken. Laura en Naomi lopen samen weg en wij horen Laura nog zeggen dat ze niet weet wat te gaan doen! Iedereen is verspreid, ik duik mijn bed maar in!

Jullie kunnen het zelf in het filmpje bekijken.

Wat denken jullie, wie zal het grafische gedeelte overnemen als Patrick geëlimineerd wordt? Of denken jullie dat als Patrick vertrekt, dit ook het einde is van het Utopia Magazine?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. anneke at 11:13

  Laten we hopen dat Patrick eruit gaat dan komen er misschien leuke berichten er te staan en geen gekat meer na elkaar ieder had z’n eigen persoon ik vond Patrick ook niet aardig maar hij werdt laatst wel gepest

 2. Frank at 10:19

  Patrick praat over het werken in Photoshop alsof hij er een meester in is, maar vertelt niet meer dan dat hij het contrast van een foto kan aanpassen en de kleurverzadiging. Dat zijn de meest banale handelingen die je kunt verzinnen. Photshop is volkomen ongeschikt om een magazine mee te maken, Naomi geeft zelf al aan dat je dat in InDesign moet doen. Photoshop is een pixelgestuurd programma, ongeschikt om teksten mee op te maken e.d. Het begint steeds duidelijker te worden hoe de geest van Patrick werkt. In zijn hoofd klopt altijd alles, hij is de Superman die overal jonge maagden komt redden, hij is meestertimmerman, meestergraficus, meester-van-alles-wat, maar hij weet van alles maar een heel klein beetje, net genoeg om er even mee weg te komen, maar als iets moet worden afgemaakt ontbreekt het hem aan kennis en kunde. Net als met die ton die hij voor carnaval bouwde, je kon er waarschijnlijk drie olifanten opzetten, maar je kon er niet in komen omdat een deurtje ontbrak. Of de fundering van de welness,waar hij weken mee bezig is geweest maar die op een paar stoeptegels lag. Of de vlakbank, die hij zelf bijna ruïneerde toen hij na de noodstop van Colinda hem onmiddellijk weer opstartte, met als gevolg dat het blad vastzat maar de motor begon te lopen.Van die dingen dus…

 3. harry at 00:45

  ja gooi hem aub over de muur! ook voor mij is het onbegrijpelijk dat er nog mensen en medelijden hebben . en zelfs dit steunen. en andere proberen te kijk te zetten. weg met die rot kop . heb er schoon genoeg van . verpest alles al weken. jammer van utopia!!!!!!

 4. Ladybug at 00:10

  Ben het helemaal met je eens Yvon.Hij zou speelgoed gaan maken en is niet verder gekomen dan een paar zwaardjes.Hij zou een beeldje voor een moeder van haar overleden zoon maken.Hij maakt niks af. Ik heb op een filmpje gezien hoe Gabrielle de samenwerking met Patrick niet meer trok. Ze vertelde dat ze geestelijk helemaal kapot was.Hij heeft haar in die 4 dagen helemaal doorgezaagd met zijn verleden en zijn verknipte visie op de anderen van de groep. Ze had niets meer over het blad van haar te vertellen en ze zei letterlijk “ik kan niet meer”. Zo zuigt die man bij iedereen de vreugde weg en haalt het bloed onder een ieders nagels vandaan.Nou ja, niet bij Gio want dat is zijn vriend.Bah! Ze mogen van mij de vlag uitsteken als hij opdonderen moet. Ik lees ook commentaren bij een ander filmpje dat er mensen zijn die diep medelijden hebben met Patrick en Wilco verafschuwen.Ze willen dat hij blijft. Hoe is het in hemelsnaam mogelijk!!Ben ik nou gek??

  • Yvon Janssen at 00:22

   Ladybug,wat ben ik blij dat je dat schrijft,ik lees hier nu ook weer dat hij alles zo goed doet!die man maakt inderdaad alles kapot en ik vind Wilco een hele redelijke vent!,
   Ladybug wij zijn niet GEK die kwal is gevaarlijk gek

  • Helmie at 06:16

   Ladybug, goed geschreven sta hier helemaal achter. Die is een bloedzuiger en een energie vreter!! Eruit met die gek!!!!

 5. Sonja Hiemstra at 00:05

  Gabrieëlla heeft geen verstand van het opzetten van een magazine, ze wil het wel, maar ook haar Nederlands is niet zo goed. Grafisch heeft ze er ook geen benul van, de lieverd.
  Ben benieuwd of het eindelijk gaat lukken een goed magazine neer te zetten of het wordt een schoolkrantje, we zullen het zien………….

 6. anneke g at 23:59

  De Naomi die wil niet werken denk ze doet ook niks wat langer dan 5 minuten duurt denk wat een lui persoon is dat ze hadden gezegd niet werken krijg e ook geen geld maar dat maakt haar niet uit en er zijn nog meer die echt de hele dag niks doen en van niks doen wordt je ook moe en daarom leggen ze de hele dag op bed geen wonder dat er geen geld meer binnen komt
  Gabriella is begonnen met Patrick en dat ging goed want de eerste vonden ze goed en er wordt door iemand wat gezegd en toen vond ze het niet meer goed en Patrick was de boosdoener kan het niet aan haar zelf ook leggen de tekeningen die Patrick had gemaakt zijn mooi

 7. Yvon Janssen at 23:58

  Het was gabriëlle haar ding,die kwal mocht mee doen hij trekt nu weer alles naar zich zelf,afschuwelijke vent,alsjeblief laat hem er toch uit gestemd worden!!!
  Hij zou zich toch twee dagen rustig houden!!!
  Bah bah gooi hem over de muur ik kan zijn lelijke kop nog niet meer zien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *