Patrick’s laatste nacht?

Patrick’s laatste nacht?

Op de foto zien jullie een slapende Patrick.

Het is inderdaad vroeg in de ochtend, ja bij de redactie zijn wij nog wakker. Daarom geven wij jullie ook maar meteen een update.

Wij zeiden het u al: kunnen wij vannacht wel slapen met al die “spanning” in de lucht.

Spanning inderdaad, want Wie stuurt Tineke naar huis? Zoals jullie zien ligt Patrick deze laatste nacht op de bank, onder zijn intussen schone slaapzak. (die mag hij van Joey meenemen als hij later vandaag – 16:00 uur – mogelijk door Tineke weggestemd wordt). Patrick zal ook wel moe zijn na al die emoties van vandaag. Eerder schreven wij voor jullie een bericht waarin wij de discussie weergaven tussen Naomi en Patrick,dit bericht blikt terug op het gesprek tussen Patrick en Naomi. Patrick wil het grafische gedeelte aan Naomi overdragen, (je kunt dat bericht hier terug zien)  Patrick doet alsof het magazine van hem is.  En natuurlijk ook nog de spanning van het stemmen op de visum houder die zou mogen blijven.

 

----Patrick 2

 

Wat denken jullie…. zou Patrick de aankomende nacht nog in de loods zijn, mogelijk slapende op zijn vertrouwde bankje?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. h.j at 15:59

  jullie hebben het niet door wilco is de rat.
  hij spant ieder keer een ander voor zijn kar.
  en blijft dan buiten schot.
  laura de pot bemoeit overal mee stookt iedereen op,
  en waait met alle winden mee.
  de relaties maakt zij stuk

 2. Farah at 11:13

  Denk ook dat Patrick eruit gaat. Aan de ene kant vind ik het zielig , maar aan de andere kant brengt het een beetje rust. Een stress punt minder. Hoop wel dat zijn familie hem opvangt.

 3. Tammy at 10:51

  Helemaal met de meeste reacties eens. Die Patrick eruit en heel snel, wat een akelige, kinderachtige irritante, misselijkmakende persoon is dat. Een echte zielepiet met zijn neplach. Hij is duidelijk iedere keer degene die uitlokt en niet Wilco. Kan ook niet begrijpen dat er iemand is die medelijden met hem heeft.(heeft hij zelf wel) En nu de zielepiet uithangen, dan sta ik op straat, dus hij ziet Utopia als een opvanghuis? Duidelijk, deze niksnut heeft ook nog niets gepresteerd.

 4. Yvon Janssen at 10:30

  Ik snap niet dat er nog mensen zijn die niet door hebben hoe gevaarlijk deze persoon is en hem er niet uit willen hebben,en iedere keer Wilco de schuld geven.
  Hij is zo vals!!!hij trekt inderdaad alles naar zich toe en speelt de onschuld !,
  Inderdaad zou het goed zijn als deze man daar een instelling ging en zich liet behandelen,alleen weet ik niet of zo’n vals kreng behandelt kan worden.
  Arme kinderen die zo’n vader hebben

 5. Margaretha at 10:10

  Stem Patrick er alstublieft uit…die man is een gevaar voor de groep, heeft meerdere gezichten. Hij verziekt de sfeer en presteert niets …..iets gemaakt met zijn machines ook niet, deze staan er voor Jan met de korte achternaam…..wat een vreselijke vent ….hij haalt het bloed onder je nagels weg ….en zielig doen dat hij geen huis heeft….rot op hij is zonder huis Utopia ingekomen en zo gaat hij er uit ook….hij noemt zich toch uitvinder….????……zeuren over zijn kinderen ……die willen niets met hem te maken hebben dus wat kletst hij nou voor onzin…….Nogmaals als je eerder utopia hebt gevolgd hoef je niet lang na re denken…….en stem die man weg Tineke. Vast bedankt

 6. dogfan at 09:41

  Ik heb deze man al die maanden gevolgd ,en mijn conclusie is :opname en een behandeling ,en dit bedoel ik niet negatief ,maar de goede man heeft een verstandelijke beperking ,en ziet geen werkelijkheid meer ,trekt alles van anderen naar zich zelf toe en doet alsof het zijn idee is ,heel triest ,
  Hoop dat hij zo de poort uitstapt en daar meteen opgevangen wordt

  maar blijven is geen optie daar glijd hij alleen maar meer af

 7. Marjolein at 09:38

  Het zou wel gaaf zijn, mocht Patrick blijven, want dan gaat Wilco weg, en ik denk dat dat ook niet erg is, dan gaat de groep Danny missen, en zien we weer dat het een zooitje is in Utopia!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *