Slecht nieuws voor Utopia Magazine?

Slecht nieuws voor Utopia Magazine?

Goedemorgen! We beginnen de dag met Utopia magazine, we hebben er al verschillende malen over geschreven. Echter begint deze morgen met slecht nieuws voor hoofdredacteur Gabriëlle…

Gio laat een mailtje van de drukker zien, Utopia magazine is niet in het juiste formaat aangeleverd. Hierdoor is er geen snijruimte waardoor pagina’s gedeeltelijk weg kunnen vallen, wat uiteraard niet de bedoeling is! Gabriëlle nog liggend in bed leest het mailtje rustig door en besluit de drukker te bellen, maar helaas krijgt ze niemand aan de lijn. Ook Joey komt erachter en vindt dat Gabriëlle eerder knopen had moeten doorhakken. Dan was dit slechte nieuws voorkomen. Het is heel jammer antwoordt Gabriëlle, maar ik kan er niks van maken. Joey komt met het idee om alles om te zetten naar het juiste formaat. Ivan die inmiddels het slechte nieuws ook gehoord heeft maakt zich niet zo’n zorgen. Hij heeft tijdens zijn nachtwerk rekening gehouden met het ver van de rand uitlijnen van de tekst en foto’s. Alleen de nummering zal wegvallen. Uiteindelijk besluit Gabriëlle nog een keer naar de drukkerij te bellen en krijgt nu wel gehoor. Volgens de drukker is er 3 millimeter extra nodig op de pagina’s. Uiteindelijk krijgt Ivan de telefoon ook nog even en al snel komt de oplossing. De nummering moet iets omhoog waardoor alles opgelost is. Ivan en Gabriëlle besluiten het snel aan te passen zodat Utopia magazine alsnog gedrukt kan worden. Zal het allemaal goed komen met het magazine?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *