Patrick wil Tineke helpen met haar droom

Patrick wil Tineke helpen met haar droom

Tineke heeft een droom, ze wil een minigolfbaan maken 0m daar wat centjes mee te verdienen. Patrick besluit om haar een handje te helpen en belt een leverancier op voor bodemplaten waar de baan op gemaakt kan worden. Verder doet hij erg aardig tegenover de rest, zou hij zichzelf veilig proberen te stellen? Vanmiddag komen we het te weten!

Patrick is vanmorgen al druk bezig met het tekenen. Hij schetst verschillende varianten van minigolf banen. Hij lijkt er uiterst serieus mee bezig te zijn en lijkt niet te vrezen dat hij Utopia wellicht zou moeten verlaten. Wat later gaat Patrick samen met Gio op zoek naar materialen voor de golfbaan. Uiteraard wordt er ook een kostenplaatje gemaakt en besluit Parick om even naar een leverancier te bellen. Er moeten bodemplaten zijn voor een baan dus wil Patrick het beste wat er is. De betonplaten met een goede kwaliteit kosten al snel 57,50 euro. Wat betekend dat een mogelijk project voor een minigolfbaan veel geld zal gaan kosten. Ook wil Patrick kunstgras op de betonnen platen laten lijmen, het oog wil ook wat. De leverancier gaat even overleggen en Patrick kan later terug bellen. Vol trots vertelt Patrick het nieuws aan Gio en niet veel later stelt hij Joey en Tineke op de hoogte. Joey wijst Patrick op het feit dat ze momenteel wel in financiële crisis zitten maar Patrick wuift het weg. Het gaat maar om een offerte. Tineke vind de prijs ook wel mee vallen en Patrick voegt eraan toe Only the best is good enough.
Zou Patrick door deze actie veilig gesteld worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. Willy at 12:48

  Niet te geloven zeg, hij blijft bezig, Tineke oppert, en patrick denkt daar kan ik wat mee en binnen de korste keren heefthij ruzie met tineke ,zoals hij met iedereen ruzie krijgt. Bahhhhh, Hopelijk is Tineke wijs en moet hoj. Er uit

 2. Jan at 12:04

  Die Patrick heeft het echt in zich om zichzelf zogenaamd onmisbaar te maken en vervolgens maakt hij niets af omdat hij er totaal geen verstand van heeft. Die man heeft echt een stoornis en het is niet te hopen dat Tineke hierin trapt. Vanmiddag de poort helemaal open zetten en Patrick met een grote boog naar buiten gooien. Kunnen ze binnen Utopia een feestje vieren.

 3. Harlequin at 12:00

  Geen geld, maar toch geld willen uitgeven. Ik denk dat een deel van de bewoners in het dagelijks leven allemaal diep in de schulden zitten.
  Als Patrick die betonplaten in handen krijgt blijven er denk ik alleen stoeptegels over. Hij zal ze steeds kleiner en kleiner zagen.

 4. Yvon Janssen at 11:53

  Als dat vals kreng blijft kijk ik niet meer,hij trekt het weer naar zich toe dit is toch echt niet normaallll,als Tinneke hem er niet uitgooit moet Utopia het zelf doen,want hoe zou het dan met het magazine zijn,maakt hij ook weer niet af l…l

  • Helmie at 15:10

   Beste Yvon, ik en het helemaal je eens!!! Als die Tineke kiest voor die zieke Pat, dan zijn de rapen nog niet gaar hoor.. Ten 1sre verliest haar geloofwaardigheid in de groep en ten 2de vliegt ze er zo snel mogelijk er weer uit!!! Bij de volgende nomatie……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *