Gio krijgt zijn eigen plein

Gio krijgt zijn eigen plein

De rotonde, ooit bedacht door LauraB als leuke aankleding van het Utopia terrein krijgt een nieuwe naam. Voortaan dus niet meer de rotonde maar het Giorgio Verweij plein. Dit omdat Gio Utopiaan van het jaar 2014 is. Dat moet natuurlijk in ere gehouden worden en daarom gingen Patrick en Gio gisterenavond alvast aan de slag. De heren hebben toen een plank gepakt en de tekst  “Giorgio Verweij Plein” erop getekend. Patrick is daarna tot laat in de nacht  bezig geweest met het uit vrezen van de letters. En vanmorgen hebben de twee het plein omgedoopt. Aan de voorkant van de rotonde stond een bordje Utopia. Deze gaat eruit en Gio meet het een en het ander op zodat het nieuwe bord precies in het midden staat. Vervolgens gaan de paaltjes de grond in en houdt Gio het bord vast. Patrick schroeft het bord aan de paaltjes vast en daarna bekijken de twee het resultaat. Gefeliciteerd jongen zegt Patrick trots. Dankjewel antwoordt Gio en Patrick vindt het vette sh*t. Daar staat ie dan! Top zegt Gio, thanks man! De achterkant wordt nog een voorzien van een beetje lak en de rotonde heet vanaf nu het Giorgio Verweij plein!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
  1. dogfan at 01:36

    dit was vorig jaar al afgesproken dat de rotonde naar de winnaar vernoemd zou worden , dus zo gek is het niet dat pat dat nog voor zijn vertrek heeft willen regelen voor Gio ,die overigens d enige is geweest die pat een warm hart toe droeg ,wat de jonge knul wel sierde ,hij heeft een heel groot hart ,wat helaas nog erg goed beïnvloeden is ,maar ook Gio moet nog veel leren

  2. jolan at 13:51

    Wel een beetje raar om dat zelf te regelen…hoezo denken dat je de koning van Utopia bent? Gio is voor mij echt onder aan de trap gedonderd. En dan tegen Bjorn zeggen dat hij popie jopie gedrag heeft??? Kijk eens in de spiegel Gio dan zie je een andere jongen..niet meer dezelfde als die je was…..

  3. anneke at 13:50

    Wie hebben dat besloten die twee zelf lijkt me sterk dat de rest er mee eens zijn zijn dit de laatste streken voor Patrick vertrekt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *