Utopia nieuwtjes 2 maart

Utopia nieuwtjes 2 maart

De Utopia nieuwtjes van 2 maart vindt je hier terug. We plaatsen gedurende dag alle kleine nieuwtjes in dit bericht zodat je volledig op de hoogte blijft!

  • Een spannende dag vandaag! Tineke mag namelijk kiezen wie van de genomineerden naar huis moet: Patrick, Ivan of Chris. Dit zal naar alle waarschijnlijkheid rond de klok van 16:00-17:00 gebeuren.
  • Tineke heeft vanmorgen gesproken met genomineerde Chris. Ze heeft Chris gevraagd waarom hij nog in Utopia wil blijven. Chris legt zijn gedrag een beetje uit, hij kan soms veel kracht achter zijn bevindingen of meningen gebruiken. Maar hij geeft wel aan dat hij nog niet klaar is in Utopia. Hij wil nog het een en het ander leren over zichzelf en hoe in bepaalde situaties om te gaan. Je kunt een persoonlijke groei maken. En natuurlijk de tuin is belangrijk voor hem. Maar verder staat hij ondanks het besluit van Tineke neutraal in.  (zie video)
  • Ook Colinda en Tineke hebben een gesprek. Al snel gaat het over de stemming en eliminatie die vanmiddag plaats vind. Ik heb er drie op Patrick gestemd, maar dat is natuurlijk ook een persoonlijke kwestie geworden. Maar Colinda geeft wel aan dat ze haar ex graag ziet vertrekken. Maar het uiteindelijke besluit ligt natuurlijk bij Tineke. Ook vertelt ze dat Chris in haar ogen moet blijven. Ook Ivan mag volgens haar blijven ondanks zijn woede-uitbarstingen. Beide zijn harde werkers. Kijk maar wat jij belangrijk vindt, ik vind het belangrijk wat de groep vindt en dat is Patrick eruit. Maar wat zal Tineke gaan doen?
  • Vanmorgen is Arjuna weer in Utopia geweest, uiteraard om te sporten maar ook om de vorderingen te meten. En die vorderingen zijn er zeker! Gabriëlle is 1,8 kilo afgevallen! Arjuna en Joey zijn dan ook erg trots. Maar Gabriëlle moet het even laten bezinken, uiteindelijk verschijnt er een lach op haar gezicht. Tijd om te sporten!
  • Er is een monteur in Utopia voor de droger, deze is namelijk kapot. De monteur haalt de droger uit elkaar en komt er al snel achter dat de filters erg vies zijn en regelmatig schoongemaakt moeten worden. Tineke staat erbij en merkt op dat dat gedaan wordt, waarschijnlijk zijn de lagers kapot oppert ze.
  • Ivan en Wilco blijven ondanks de strubbelingen met het wellness huisje gewoon doorgaan en plaatsen ramen in het niet helemaal rechte gebouw.

We vullen dit bericht regelmatig aan, kom je later even terug? Niets meer missen? Volg ons dan makkelijk en snel via Facebook en Twitter!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *