Chris trekt zijn 24 uur aanvraag in

Chris trekt zijn 24 uur aanvraag in

Chris heeft gisteren of vanmorgen zijn 24 uur aangevraagd. Zijn slaapproblemen blijken van dus danige grote ernst dat hij het niet meer trok. Echter is dat de bewoners ook opgevallen en een aantal hebben een oplossing voor zijn probleem gevonden.

Chris heeft inmiddels een nieuws slaap verblijf want daar hebben Laura, LauraB, Gio en Joey voor gezorgd. Het gezelschap laat dan ook zijn slaapplek zien en Joey zegt we eten vanavond macaroni. Ga nog even lekker naar bed of net waar je mee bezig was. Chris antwoordt het top te vinden en kan deze oplossing erg waarderen. Wij waarderen jou ook antwoordt Joey en LauraB voegt eraan toe dat ze niet willen dat hij gaat. Ondanks dat je een moeilijk mannetje bent doe je wel goed werk grapt Joey. Chris is benieuwd wat er nou met “zijn slaapverblijf” gaat gebeuren. Maandag wordt de machine opgehaald antwoordt Joey. Het wordt dan een B&B die één keer in de twee weken draait. Dan slaap je dus in het weekend op je oude plek en doordeweeks gewoon hier. Dan neem je in het weekend vrij en doordeweeks werk je. Chris antwoordt dat als het zo gaat en niet overal hoeft te slepen dan is dat heel fijn. Dan heb ik mijn plek en mijn ritme! Het werken is hemel en het wonen is hier hel, dus ik hoop dat het werkt! Nicole antwoordt dat hij nu alles weer beter aan kan en dat is het natuurlijk ook. Chris bedankt het gezelschap nogmaals en vind het een goede oplossing. Joey vraagt aan Chris tot hoelang het nog duurt voordat zijn 24 uur voorbij is. Chris antwoordt als je gewoon zegt nee is nee dan is het nee. En ja is ja en nu is het gewoon nee. Dus je blijft vraagt LauraB om wat duidelijkheid te krijgen. Ja antwoordt Chris en de andere beginnen te juichen. Chris blijft dus, gelukkig maar!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. lena at 22:34

  Vindt het wel degelijk fair dat ze een oplossing hebben gezocht. Aangezien ze hem niet laten slapen door het misselijk gedoe. Iedereen heeft zijn rust nodig. Dan bb bed is makkelijk te verschonen. Dat heb je in een hotel ook. Dus opmerkingen van dat hoort niet en wie gaat er dN nog slapen. Slaat nergens op. Dan moet je ook nooit naar een hotel gaan. Daar ligt ook iedereen in.

 2. bart at 18:02

  Wat een flauwe kul zeg.
  Krijgt hij zomaar priveleges?
  je moet een beetje dreigen en je krijgt alles voor elkaar…
  Als hij er niet tegen kan moeten. De andere maar rekening houden met de medebewoners.
  Het is daar ieder voor zich!!! En totaal geen gemeenschap.
  En in het weekend kunnen er mensen slapen in het bed , waar hij de hele week in ligt.
  Lekker schoon en hygiënisch.
  Wie boekt dat nou ????

  • anneke at 03:18

   Zal jij het leuk vinden als iemand naast je legt en sex heeft sex is persoonlijk daar hoeft niemand te horen en te zien volgende keer een emmer water over heen gooien

 3. maria at 17:59

  Mooi voor chris. Maar ik vind het schandalig dat hij ergens anders moet gaan slapen. Hij zei dat hij ook niet kon slapen door het gewip van gio en naomi en het gekrijs en lachen van naomi. Het is nl niet alleen chris die niet slapen kan of wakker word van het gewip van gio en naomi.Veel andere bewoners hebben daar nl ook last van. Ik vind wel dat ze daarover hun mond moeten open trekken.En ik vind dat die personen die zonodig elke nacht sex willen hebben, zelf maar moeten verkassen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *