Het mysterie van de kapotte printer

Het mysterie van de kapotte printer

De printer in Utopia is stuk, dat hebben Mark en Ivan geconstateerd. Alleen er is een mysterie, wie heeft deze stuk gemaakt?

Mark zegt tegen Bjorn dat de printer stuk is, moet je eens gaan kijken! Ik weet niet wie er op heeft zitten rammen?! Bjorn is een beetje verbaasd dat de glasplaat kapot is, je kunt dan niet kopiëren maar de rest wel. Het printen moet gewoon nog kunnen. Bjorn gaat kijken en vraagt zich ook af wie zoiets doet. Mark antwoordt ja Ivan maakt hem net open… Ivan zegt tegen Bjorn, ik doe hem net open en tref hem zo aan! Bjorn antwoordt toen ik dat net deed was dat nog niet hoor! Ivan lacht en zegt dat de printer het daardoor niet doet. Heb jij hem net te hard dicht gegooid vraagt Bjorn vervolgens aan Ivan die blijft lachen. Nee antwoordt Ivan en Bjorn blijft herhalen dat het niet zo was. Er is nu weer een probleem bij, maar hij print nog steeds en kan niet meer kopiëren. Mark probeert vervolgens wat uit op de printer en Bjorn zegt kijk uit, straks ontploft ie! Wie de printer kapot gemaakt heeft blijft nog steeds een raadsel. Zullen we er ooit achter komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. joyce madarie zweers at 14:08

    ze hebben ivan straf gegeven , toen der tijd , maar wilco met die ruzie s , en handgemeen van wilco , met
    patrick in de laatste week , hij had ook straf moet krijgen , nee dat geld niet voor wilco , hij is daaro heer en meester , die rioolrat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *