LauraB ergert zich dood aan Tineke

LauraB ergert zich dood aan Tineke

Tineke is inmiddels alweer een tijdje in Utopia, de kersverse bewoonster laat veel van zich horen en zien. Ook andere bewoners is dat opgevallen en sommige ergeren zich eraan zo ook LauraB. De grens is helemaal bereikt als Tineke een opmerking maakt richting LauraB. Daarop besluit LauraB met Laura te gaan praten.

Ik word er niet goed van! zegt LauraB tegen Laura als ze samen de twee de keuken uitlopen. Tineke heeft daarvoor een opmerking gemaakt die bij haar compleet in het verkeerde keelgat schoot. Laura lacht een beetje en vraagt sarcastisch je vindt haar niet zo leuk, hè? LauraB schudt haar hoofd, ook vertelt ze zich te ergeren aan de houding van Tineke. Ze vindt haar een beetje betweterig en is ook erg direct. Ook heeft ze het gevoel dat Tineke haar niet zo aardig vind. Laura geeft haar naamgenoot wat raat. Afremmen die hap, weet je wat je moet zeggen? Beetje dimmen jij, ho ho! Echt hoor! Wat ik zelf merk is dat als je mensen op hun plek zet ze rustig doen. Ze moet dat bij mij niet flikken hoor! LauraB knikt en achteraf nu ze wat rustiger is lijkt het allemaal wel mee te vallen. Ik zal binnenkort vast wel met haar lachen, ik hecht me gewoon niet zo snel meer aan nieuwe mensen. Wordt vervolgd?!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Toke at 23:55

  Laura B zou deze foto eens moeten zien, hoe belachelijk ze er uit ziet met d’r bruine kop en d’r witte handen. Heel zielig allemaal. Ik hoop dat Tineke haar aanpakt, en haar eens op haar nummer zet. Ze is heel erg onzeker, ze heeft 0,0 humor, ze is lui, ze heeft net zo lang haar best gedaan om Joey een beetje aan zich te binden.Die 2 bij elkaar is totaal ongeloofwaardig. Haar halfzus was over heel veel dingen niet te spreken, die moeten buiten de klappen opvangen. De mensen die naar de markt toe komen en de 2 Laura’s complimenteren houden een rare kijk op mensen er op na, want wat is nou echt leuk aan die 2. Niets, Nada. Sorry. Geen perfecte zinnen, maar meer moeite wil ik aan die 2 niet besteden.

 2. Lodewijk at 17:28

  Ik denk dat Wilco nog even rustig is maar dat Tineke hem dan wel eens op zijn nummer zal zetten en miss wel erger dan dat .
  Zou Geweldig zijn als die schreeuwlelijk eens werd gegrepen

  • Therese at 20:50

   Pas maar op Lodewijk wat je schrijft want ik had een reactie gegeven op Wilco { Dwerg en Stuiterbal} Collinda en Ivan dat ze eruit mochten van mij en dan naar Irak omdat Ivan nooit meer terug wilde en nu zegt dat als hij uit Utopia gestemd werd terug wilde naar Irak. Het was niet dicrimenerd of rascities bedoeld , ik heb alleen herhaald wat Ivan gezegd had en dat hij dan van Wilco en Collinda wel mee mocht nemen .
   Pas dus op Lodewijk wat je zegt. Ze gooien je er naar meer dan 1 jaar gewoon af hoor !!!

 3. Denise at 15:24

  iid@David birgham.helemaal waar!@ Mjo ook met jouw eens..ze hadden iid voor danny moeten gaan.ze weten het daarzo goed toch bah bah.Denk ook dat ze met hem veel verder waren gekomen,anderekant zoals men het bekijkt gun ik danny toch nu een andere plek,waar die beter in zijn recht komt,als in dat zooitje ongeregelde mensen die nu in utopia zitten!!

 4. Frank at 15:14

  De beide Laura’s geven elkaar goede raad. Dat wil zeggen: een grote bek opentrekken, als een bodybuilder gaan lopen en een kwaaie kop opzetten. Dat is zo’n beetje het enige wat Laura kan. Dat Tineke met haar kritiek misschien wel eens een klein beetje gelijk zou kunnen hebben komt niet bij ze op. Ik denk dat David Bingham gelijk heeft. Tineke gaat ruzie krijgen met veel mensen, maar volgens mij ligt dat niet aan Tineke. Er is niemand daar die tegen kritiek kan. Als je kritiek namelijk serieus zou nemen betekent dat dat je je eigen functioneren ter discussie moet stellen. Nou, daar hebben ze daar nog nooit van gehoord; het zijn immers allemaal prinsen en prinsesjes die “zo goed bezig zijn”, wier ouders “zo trots op hen zijn”, die “zich allemaal zo goed ontwikkelen”, die “supergave ideeën hebben” en meer van die zakagenda-wijsheden waar met name LauraB zo in grossiert.
  Ik houd niet zo van de “gezellige Amsterdamse types” als Tineke, maar het is wel even goed dat iemand de rol van Vanessa op zich neemt. En ze heeft tenminste niet zo’n tranentrekkende stem als mevrouw V. en misschien kan ze wél koken.

 5. David Brigham at 14:32

  Dat was heel voorspelbaar…ze zat als een gorilla-op-een-apenrots op de leuning van de bank bij binnenkomst. Tineke gaat nog met heel veel mensen ruzie krijgen.

  • Mjo at 15:07

   Ja @David Brigham daar ben ik ook van overtuigd. Met die Tineke komt nog een hoop (onderlinge) heibel.

   Ik heb vanaf het begin het gevoel gehad, ze moeten niet voor Tineke gaan maar voor Danny. Aan Danny hadden ze veel meer gehad, leek mij een harde en serieuze werker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *