Chris zit er doorheen

Chris zit er doorheen

Chris heeft vannacht slecht geslapen, en dat merken de bewoners ook aan zijn gedrag. Hij is niet te genieten en heeft dan ook nergens zin meer in. Ook Laura heeft het door en besluit even met LauraB en Ivan te praten. Wellicht vinden ze een oplossing voor Chris zijn slaap probleem…

LauraB en Ivan staan te kletsen totdat Laura erbij komt. Ze wil de twee even spreken en neemt ze apart. Als ze op de bank zitten begint Laura te vertellen. Even over Chris, het gaat echt neit goed met hem. Ik zag hem net ook naar buiten komen lopen met een gezicht op onweer en hij is er helemaal klaar mee. Ik zit nu te denken om een oplossing te zoeken, zodat hij tijdelijk aan zijn slaap komt. We weten allemaal dat als je slaaptekort hebt dan voel je je klote en verpest je hele dag. Dat zie je ook wel aan hem, hij werkt ook bijna niet. Ivan kan zich erin vinden, hij was naar Chris toe gelopen omdat hij zag hoe hij was. Hij wilde me bijna aanvallen en zei dat ik weg moest. Toen zei ik ik weet dat je me niet wilt spreken, ik wil alleen dit zeggen de wellness wordt vandaag af gemaakt. Dan kun je je daar terug trekken. LauraB vindt dat iedereen die behoefte heeft aan een goede nachtrust de gelegenheid ervoor moet hebben. Laura weet ook hoe vervelend het kan zijn, misschien kan hij in de wellness of in de schuur. We moeten echt een oplossing zoeken, het zou zonde zijn als hij weg zou gaan door slaap tekort. LauraB vindt ook dat er iets aan gedaan moet worden. Chris kan er gewoon niet tegen. We doen het tijdelijk in de wellness en LauraB oppert een beter idee. Ze gaan de schuur van Patrick stofzuigen en leggen daar het matras neer. Ook is daar een kacheltje, het is er zo warm. Nicole komt erbij zitten en Laura legt het verhaal nog eens uit, het is erg serieus nu. We moeten een oplossing zoeken, mocht het dan alsnog niet helpen hebben we het in ieder geval geprobeerd. Ivan zegt als je nu een oplossing wil hebben is het de werkschuur van Patrick en als de wellness geïsoleerd is kan hij daar naar toe, dat is vandaag af. De bewoners kletsen er nog even over door. Het is duidelijk te merken aan Chris dat hij slaaptekort heeft. Gio en Ivan gaan de werkschuur leeg ruimen en LauraB en Laura gaan schoonmaken, zodat Chris die nu in de kas ligt uiteindelijk een goede slaapplek heeft. De oplossing is dus in de maak!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Willy at 15:24

  Waarom Naomi en Gio niet naar een andere stek, ga tussen de koeien jullie ding doen, nou moet chris het ontgelden, te zot voor woorden

 2. Helmie at 15:20

  Echt schande dat Chris maar elders moet gaan slapen voor die wipkippen, laat ze zelf in die werkschuur gaan wippen dan heeft er niemand last meer van dat gewip.. En dan ook nog eens ff de onschuld gaan spelen met het over leg van de Laura’s, Ivan, Nicole en Gio!!!! Bah bah….

 3. Mjo at 15:16

  Dat die 2 (Gio en Naomi) dan ergens anders gaan liggen, als ze zo nodig moeten of het anders iets rustiger aan of minder luidruchtig doen. Is van de zotte dat Chris ergens anders moet gaan slapen om aan zijn nachtrust toe te komen.
  Men weet toch dat men met meerdere een slaap locatie deelt. Hou dan ook een beetje rekening met elkaar.

  Dat rumoerige gedoe tussen de lakens van die 2, dat iedereen horen kan, bezorgt mij plaatsvervangende schaamte.

 4. Maria at 14:26

  Dat Chris niet goed sliep was mede oorzaak van het gewip enz van gio en naomi. Die gingen zoals gewoonlijk behoorlijk te keer.Tja en als je al niet goed slaapt kun je dat er niet bij hebben.en al helemaal niet de lach van Chris had het ook al aan gegeven aan hen. Koken wat die er eventueel mee doen!

 5. anneke at 14:20

  Waarom moet hij verkassen laat de stelletjes die wat willen doen zelf in de wellness op zoeken ze houden ook helemaal geen rekening met andere en wat ik niet begrijp waarom moet dit per persoon besproken worden kan niet in een keer alles bij elkaar
  Er wordt als er wat is nooit in een keer wat bepraat het is altijd beginent bij een van de Laura’s en dan Ivan of Joey het is nu net of Chris niet zelf kan praten gaat hij de volgende persoon worden die de boeman wordt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *