Chris graait in andermans kratjes.

Chris graait in andermans kratjes.

Zoals we weten hebben de bewoners kratjes aan de muur hangen waar het voedsel wordt in verdeeld. Te lezen in het Utopia nieuwtje van 5 maart , tevens is de mogelijkheid om met elkaar te ruilen, de één lust dit niet en de ander juist wel.

Chris denkt het er zijne van en bedenkt zijn eigen ruilhandeltje, hij loopt lang de kratjes en zegt, “Ik wel geen mandarijn maar een Fruittella rol, hé Gabriëlle, jij hebt geen Fruittella rol”. Gabriëlle zegt, “Ik had geen Fruittella rol”. Waarop Chris reageerde met “Die moet je opeisen” Gabriëlle zegt, “Eigenlijk wel hè, want dit is niet tof en dat ga ik doen”. Chris zegt, “Ja, want ander kan je ook niets ruilen, dat slaat nergens op, anders had ik nu met jou kunnen ruilen”. Chris graait in andere kratjes en komt uit in het kratje van Joey en zegt, “Joey mag zeker ook geen Fruittella rol, die is ook aan het lijnen”. waarop Gabriëlle direct antwoordde met “Jawel, Joey mag wel”. Chris zegt, “nou, ik vind hem aardige aankomen de laatste tijd, het is beter om twee mandarijnen neer te leggen”. In tussentijd komt Wilco er aan en Chris zegt, “Ik heb twee mandarijnen uit jou kratje gehaald omdat ik ze daar zelf had in gelegd”. Wilco sloopt een deel van zijn kratje en zegt, “Zo, nu kan iedereen pakken wat hij wilt”. en loopt vervolgens weer weg met de woorden, “Je denkt toch zeker niet dat ik uit een kistje ga lopen eten gozer”. Chris zei nog tegen Wilco, “Eigenlijk had ik jou vanmorgen twee mandarijnen geschonken en vervolgens pak ik ze weer terug om te kunnen ruilen, ik doe niets fout hè”. Chris kijkt nog in andere kratjes om te kijken wat hij eventueel kan ruilen.

Zouden de andere bewoners dit op prijs stellen dat er in hem of haar kratje wordt geruild zonder medeweten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Ladybug at 21:56

    Hoe kun je als mens in deze groep ontsporen! Zonder overleg met degene van wie dit kistje is gaan ruilen. Weet je wat Chris? Als je dan toch zo lekker bezig bent gooi je alle fruitella’s bij jezelf en overlaad je de anderen met mandarijnen. En dan eventjes wachten tot de bom barst.Wat een maffe toestand.

  2. Toet at 19:51

    Hahaha .Wat een lol zet hem op ze zijn daar toch niet lekker .Gooi de knuppel maar in het hoenderhok.Heeft die gekke Wilco weer een stok om te slaan.Gelukkig ben jij niet bang voor hem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *