Chris sloopt het dak van gouden pot

Chris sloopt het dak van gouden pot

Het is weer een drama in Utopia, zoals we Chris kennen, is hij het niet altijd eens met de gang van zaken in Utopia. Hij heeft uit onvrede het dak waar de gouden pot onder staat gesloopt.Bij Joey staan alle stoppen door en gaat daarom verhaal halen bij Chris. Al snel ontstaat er een conflict en felle ruzie tussen de twee. Een scheld serenade volgt en Joey vindt Chris iemand die alles maar sloopt. Volgens Chris sloopt Joey ook van alles zo ook de riek die hij vast heeft. Joey kan het niet meer aanhoren en begint de kas met de riek te bewerken. Daarna is de meeste woedde weer weg en Chris noemt hem nog een vies lulletje. Stik maar met je groentetuin roept hij Joey nog na.

Uiteraard praten Laura en Laura het voorval nog even na, ze vinden het maar bizar. Maar niemand komt aan Joey, echt niet! Laurab besluit later het dak van de gouden pot maar weer te maken, haar naamgenoot helpt een handje. Wat een mafkees he voegt LauraB eraan toe. Niemand komt aan de gouden pot!

Gat in de kas

Chris dicht het gat in de kas nadat Joey zijn beheersing verloor

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Ladybug at 20:03

  Ja Lena ik ben het met je eens. Hij durft te zeggen wat hij denkt en hobbelt niet achter anderen aan. Hij blijft dicht bij zichzelf. Ik moest wel erg lachen om je opmerking “een beetje feest in de tent kan geen kwaad “.Tja het is daar een sjacherijnige boel en nu gebeurt er weer eens wat.Wat ben ik toch blij dat ik daar niet zit.Hellup!

 2. Marja at 10:50

  Joey had eerst de hark van Chris kapot gemaakt en daarom gooide chris de hark naar de gouden pot, alleen het dakje stond een beetje scheef. Joey reageerde wel buitensporig agressief

 3. lena at 00:30

  De reden dat we hem mogen. Is dat hij niet zoon meeloper is en iedereen durft aan te spreken als hetniet bevalt. En hij is gewoon grappig en niet te vergeten eerlijk. Heb respect voor het feit dat hij geen meeloper is. En ja hij sloopt wel eens wat. Nou een beetje feest in de tent kan geen kwaad.

 4. Ladybug at 21:52

  Staat Chris nu echt alleen maar bij velen in een goed blaadje omdat hij een harde werker is? Ja hij werkt hard maar hij spoort ook niet.Een steen door de auto ruit terwijl Gio achter het stuur zit.Nu het dak van de gouden pot.Komt dat omdat hij verbaal niet sterk is dat hij gaat slopen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *