Wilco wil een poort bouwen

Wilco wil een poort bouwen

Wilco, Mark en Ivan bespreken de doeners groep. Eigenlijk zijn er weinig doenders in de groep. Wilco oppert het idee, om voortaan maar met zijn drieën verder te gaan. De rest doet toch niet tot nauwelijks iets. Zo richt Wilco zich op Ivan, Nicole ligt nu op de bank te slapen en heeft maar 4 uur gewerkt aan het cordwood huis. Ivan gaat erachter aan en Mark heeft ook een besluit genomen. Hij heeft het idee om zich voortaan te richten op de opbouw van het cordwood huisje. Wellicht kan hij zo mensen aansporen om meer te gaan werken. En alle projecten die ik heb aangeraakt maak ik af voegt hij eraan toe. Wilco verwacht nog 3 a 4 dagen bezig te zijn met de wellness. Maar daarna wil ik iets anders hebben, anders wordt ik gek. Vervolgens lopen de heren richting de poort. Ik wil een andere poort zegt Wilco. Al het staal eruit, kijken of we er hout voor terug kunnen krijgen. Ik wil een hele grote poort bouwen, hoog genoeg zodat de vrachtwagens er ook door kunnen. Met een afdak erop, met leitjes of dakpannen. Ook willen ze er een huisje aanbouwen, handig om mensen te ontvangen tijdens evenementen. Het moet een vrijdag de 13e poort worden (?) die kraakt en piept als je hem open doet. Ook moet er Utopia 2.0 boven komen, kortom een make over van de entree. De heren zien het wel zitten en Wilco zegt dat ze het gewoon doen, zonder te vragen. De doeners zetten een handtekening erop of iets dergelijks. En Mark voegt eraan toe dat ze op die manier de mensen uit de loods willen krijgen en enthousiaster maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. joyce madarie zweers at 11:34

  nou heeft die malloot het over een poort bouwen , waarvoor , dat brengt toch niks op , jullie zijn al faillet , en op eten bezuinigen , moet die poort vervangen voor het aanzicht , enigste die vervangen moet worden voor het aanzicht is die weirdo wilco , die verpest het aanzicht niet de poort , vorige jaar stond die poort er ook , en hun hebben meer opgebracht met die poort, dan het aanzicht van wilco , wie wilt dat gezichtje zien van die dwerg , weinig mensen .

 2. Druif at 20:48

  Welness af ? En de in een richting verf en de andere spullen kosten niks? Een houten poort hoe simpel kan je zijn . Hout gratis . Ivan vriendin van de bank af sleuren omdat ze ligt te slapen. Volgens mij hebben ze allemaal een betonnen plaat van 1 meter dik voor hun kop dat ze k kabouter niet doorhebben . Hij zaait tweedracht . Mark een schoothondje ? Welnee hij is gewoon de …

 3. David Brigham at 20:19

  Nog meer van Wilco’s ‘Bouwtopia’-megalomanie. Daar zijn ze al failliet aan gegaan, dus nog maar een totaal onzinprojectje erbij.

 4. coco at 19:20

  ja ja hoor Weirdo Wilco eens … we doen het gewoon , ten eerste is er geen geld voor en ten tweede moet je het met de groep bespreken …. wat denk die gevaarlijke gek nou … en Mark volgt weer als een puppie . hij is doods benauwd van Wilco en durft geen nee te zeggen

 5. anneke at 19:03

  Wie geeft toestemming om dat te doen moet dat niet in over leg met J de Mol en de drie W.M.I. denken alles zonder overleg met mede bewoners maar te kunnen doen
  Wilco als je gek wordt kan je altijdt nog door de poort
  Wilco stuurd Ivan om Nicole van de bank af te krijgen wees een vent en ga zelf heen en doe die grote muil van je open en zeg haar de waarheid in plaats van via via
  En als je handig bent zoals je zegt ga als er vraag naar is meubels bouwen kan je op de markt verkopen kan dat leverd nog wat op nu leverd het geen geld op met bouwen en ja hoor nog een huisje heb je die daar nog niet dan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *