Laura is klaar met Utopia

Laura is klaar met Utopia

Op hun vaste positie bespreken de Laura’s de sfeer in de loods. Die is gespannen en dat komt onder andere door het doeners groepje De twee vinden het helemaal niets. Het is volgens hen te simplistisch. Wilco, Mark en Ivan bekijken de groep veel te zwart wit. Doordat zij de bewoners zo labelen, veroorzaken zij een splitsing in de groep. En vinden daarom dat Joey het slachtoffer is van deze situatie. Niet omdat hij weinig zou doen maar omdat Wilco hem niet mag. Wat later besluit Laura er nog eens over in gesprek te gaan met Mark. Ze spreekt hem aan bij de pooltafel. Ze geeft duidelijk aan hoe ze erover denkt. Ze vind dat doeners groepje maar niets. Ook vraagt ze aan Mark hoe Wilco denkt over Joey. Ik ben me heel erg aan het inhouden hè. Ik denk relativeer, maar als zij hier anti-Jo gaan doen… Dat moet niet de bedoeling zijn. Die jongen doet het goed en dit komt puur uit afgunst. Volgens Mark moet Joey met Wilco gaan praten en ligt dat niet bij hem. Anders loopt het wellicht uit de hand…

De negativiteit blijft nog even door vloeien, nadat Wilco en Colinda een negatief gesprek over hun relatie hebben gehad gaat Laura het gesprek aan met Colinda. Ze geeft aan dat er momenteel een negatieve sfeer binnen Utopia hangt. En vind het erg moeilijk om daar mee om te gaan. Ook Joey is in haar ogen een doelwit. Colinda die nog steeds bij het gesprek zit onderbreekt haar en zegt dat Joey overal een vinger in de pap wil hebben. Laura kan zich er niet in vinden, ze kan goed met haar mede bewoner samenwerken. Colinda antwoordt het voortaan los te laten maar sommige hebben die gevoelens nog wel. Nogmaals benadrukt Laura dat ze niks met die negativiteit kan en Colinda vraagt hoe de groep dat op kan lossen. Al snel wordt duidelijk dat Laura een beetje klaar is met Utopia. Mijn tijd zit erop, het is op en het is gewoon klaar! Laura voegt eraan toe dat ze straks lekker op bed gaat schrijven en wellicht het nog eens aan te kaarten in een centraal….

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Tony at 12:38

  Beste Laura,
  Als je eens wat minder roddelt of helemaal niet meer, dan kom je ook wat positiever over !!
  En voor de 2 Laura’s geldt, dat als je eens wat meer doet, kom je ook in aanmerking voor het “oenders”-groepje ….

 2. ah at 13:25

  Als de Laura’s op het bankje zitten te praten over de andere Utopianen dan is het in de ogen van veel mensen roddelen, maar als de kerels zitten te praten over de andere Utopianen dan heet dat overleg ,vergadering ,enz. Er zijn 15 Utopianen daarbinnen en die “roddelen” allemaal. PS: Wilco is een RAT met zijn tweespalt tussen de Doenders en Niet-doenders. Groetjes Andreas.

 3. anna at 08:00

  wanneer gaat die psychopaat Wilco er uit en neemt hij die domme Colinda mee dat is net zo’n mafk.t en met die Tineke hebben ze ook al geen goede keus gemaakt die heeft last van jeuk….nu moeten ze weer een zondebok hebben en dat is Joey geworden maar ik hoop dat hij zich niet zo laat behandelen als wat ze Patrick geflikt hebben Wat een goor ploegje en Mark ach heel kijkend Utopia volk kan zien wat een weekdier hij is…

 4. joyce madarie zweers at 01:10

  wilco wilde toch geen leider zijn , ja zogenaamd geen leider , hij gedraagt zich er al naar , iedereen moet naar die tuinkabouter luisteren , ik zou niet eens naar die dwerg luisteren , die koekwous , een vervelend ventje is het , bah

 5. Ladybug at 22:10

  Mark is laf en waait met de sterkste wind mee.Dat zie ik al maanden lang gebeuren. Joey steekt overal zijn neus in en bemoeit zich overal mee. Dat mensen zich daaraan ergeren snap ik heel goed.Laura vindt dat ze haar beste tijd heeft gehad bij Utopia? Laat me niet lachen! Dat heb ik haar in het verleden ook al horen zeggen.Maar ze gaat niet! En het wordt volgens mij hoog tijd dat zij en haar naamgenoot naar huis gaan. Zou dat bankje dan een gezellig bankje kunnen worden in plaats van de roddel bank?

 6. anneke at 21:58

  Ze moeten die Wilco eens goed de waarheid vertellen hij is niet de baas kan hij dat wel denken hij heeft Patrick al weg gepest en volgens mij is Mark bang voor hem dat hij maar achter hem blijft aan lopen en het zelfde met Ivan die loopt met iedereen mee al durft hij dat niet tegen hun zeggen Colinda wil haar vriendje niet tegen te spreken
  Tineke zal hem ook niet tegen spreken de rest moet met elkaar bespreken wat te doen hun zijn een groep laat zien en horen wat jullie er van vinden dat hij geen baas is en verbied hem verder te bouwen
  Chris moet in de gaten gehouden worden voordat Wilco hem ook in de macht krijgt

 7. Toet at 21:56

  Jammer dat om de twee maanden er iemand pas uit kan.Ze hadden Wilco er uit moeten stemmen.Die gast is de Weg kwijt.Wat een lelijk persoon is dat.Volgens mij wil hij colinda ook niet meer .Die is lekker misbruikt.Viese man

 8. coco at 21:27

  echt niet te geloven … nu zit Weirdo Wilco Joey op de huid …. hij mag joey niet vandaar de aparte groepen , dit is niet normaal …. waar is die dwerg mee bezig en het hele zooitje daar laat het gewoon gebeuren , Die gespierde angsthaas van een Mark kust nog net niet Wilco’s voeten , wat is Mark een minne angsthaas een meeloper , iemand zonder eigen mening … Bah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *