Problemen in de relatie van Wilco & Colinda?

Problemen in de relatie van Wilco & Colinda?

Van het ene drama naar het andere drama, blijkbaar gaat het niet zo goed in de relatie tussen Wilco en Colinda. Dat wordt al snel duidelijk in het gesprek wat ze hadden op het bankje…

Colinda laat weten dat ze zich niet zo maar laat beledigen. Wilco noemde Colinda voor een grapje ‘snol’ en dat zit haar zichtbaar dwars.  Ze spreekt Wilco aan op zijn opmerking en hij antwoordt enigszins begripvol. Het was niet zo bedoeld zegt hij, maar jij denkt daar dus blijkbaar anders over. Hij biedt zijn excuses aan en dus maakt hij schoon schip. Maar Colinda is nog niet klaar, ze vraagt waarom hij in de Utopia Bay slaapt. Wilco antwoordt voortaan niet meer naast haar te willen slapen. Hij wil gewoon fit opstaan in de morgen, en ik word nu fris en fruitig wakker! Als Wilco vraagt of dat goed is blijkt Colinda het niet zo prettig te vinden en schud haar hoofd. Als je me iets duidelijk wil maken, zeg dat dan! antwoordt Colinda. Wilco lacht en benadrukt dat het gewoon om zijn rust gaat. En Colinda wil gewoon graag wat genegenheid maar Wilco houd zijn standpunt vast en blijft voorlopig in de Utopia Bay slapen. De twee hebben voortaan een lat relatie dus!

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Marja at 14:46

  Ik kan me voorstellen dat Wilco genoeg heeft van die zeur met haar ouwe lappen gezicht. Ze emmert maar door. Hij heeft altijd al gezegd dat hij niet verliefd was, maar collie drong zich aan hem op.

 2. joyce madarie zweers at 00:48

  wat heb ik jullie gezegt , presies wat ik zei , hij heeft collie gebruikt om patrick eruit te werken , en nu is zij aan de beurt , nou ga je het krijgen , nu gaat die 2 met elkaar aan de gang , om elkaar dwars te gaan liggen , wie ziet het nou niet aankomen he , colinda dus , tja .
  alles wat ik zei in mij reactie s , gebeurt presies zoals ik al voelde .
  dus moeten hun nu wilco of collie eruit flikkeren . anders komt de rust nooit .
  ik wil een keer rustig onderuit zitten met een kop koffie en een sigaartje , en heerlijk kijken naar utopia
  eerst afwachten hoe lang het duurt , voordat hun bankroet zijn . enigste inkomsten wat binnen komt is de inkomsten van laura , en markt zal ook niet lang duren dat het over is , komen te weinig mensen op in der loop van der tijd , zolang wilco in utopia blijft , mensen willen niet meer met hun samen werken , zie je wel met gaby , die rapper wilt ook al niet meer samen werken met gaby en die tatoo man ook al niet meer , en standhouders komen ook al niet meer opdagen enkeling ervan . niemand wilt iets te maken met die slopers , wilco en chris , wilco en colinda zijn de hoofd daders . sinds de kerst markt gaat het achteruit met utopia . en ze zakken alleen maar verder en verder in de sores . en er is geen houden meer aan in korte tijd geld verdienen , om 8100 op te vullen , terwel de volgende termijn in vaste lasten om de hoek komt kijken , en bezuinigen op eten helpt een klein beetje , niet de moeite , maar ja ik wens hun het beste , maar ik heb er een hard hoofd in , ik denk dat het zo over is met utopia . zonde maar de eerste utopiaanen hebben het veel beter opgebouwd (2014) en de utopiaanen 2014 /2015 hebben utopia afgebroken de afgrond in .

 3. Yvon at 00:29

  Ben het helemaal met je eens Ladybug,hij is vanaf het begin heel duidelijk geweest!! En niet onbelangrijk te vermelden,Colinda is begonnen met versieren,niet Wilco dus het verhaal dat Wilco Het heeft gedaan om Patrick een hak te zetten is ook niet waar!!
  Colinda wordt nu eens een vrouw maar geen pruilend snolletje want het siert je echt niet,denk aan je kinderen!!!!

  • joyce madarie zweers at 01:04

   wilco heeft het wel gedaan met een omweg , als colinda en patrick ruzie hadden , wie kwam naar collinda met lieve woordjes , wilco . en wat gebeurt er dan als er lieve woordjes zijn , dan ga je overstag ,
   als men op online chat met elkaar en je hebt elkaar nooit gezien , kun je al gevoelens krijgen , door lieve woorden , en vorm kwa praten , en schrijven . of door gedichten , nou dit is net zoiets . liefs zeggen , en troosten , daar heb je het al , en vooral als hij zegt tegen colinda , meisje je hebt gelijk en haar na de bek toe praat . zo kom je er wel , doet hij bij iedereen , iedereen naar de bek toe en dan vertrouwen winnen , en een mes in de rug drukken . dat noemt men steuken iedereen tegen elkaar uitspelen . wilco wist presies wat hij deed . dat noemt men doelen bereiken , nu is patrick weg en nou moet colinda weg die heeft hij niet meer nodig . daarom heeft hij die doenders groep opgericht , dat heeft ook een reden , ook niet voor niks . maar dat kan hem wel eens tegenwerken wat hij zelf eigenlijk niet verwacht. dan krijgt hij het lid op zijn neus .

 4. Linda at 22:58

  foei foei.. eerst zit ze te zeiken en ruzie te zoeken met patrick en hem de zeik lauw te maken.. en nou begint het van voor af aan met wilco.. beste is beide eruit dan kan utopia weer goed draaien zonder gezeik en wat dan ook. vreemde lui die twee.

 5. Ladybug at 22:14

  Colinda trek je huilerige gezicht eens omhoog en ga je eigen weg in Utopia. Wilco is vanaf het begin eerlijk geweest tegen je; hij is niet verliefd op je en dan houdt het een keer op he?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *