Bjorn constateert een flater.

Bjorn constateert een flater.

De magazines die inmiddels binnen zijn gekomen zijn besteld door fans van Utopia en moeten verzonden worden Gabriëlle, Gaby en Bjorn zijn met de bestellingen bezig.. Echter constateert Bjorn dat hij een flater heeft begaan. Bjorn bekijkt de labels en wordt een beetje stil, op een gegeven moment zegt hij… Oh my God en legt zijn handen op zijn gezicht en durft haast niets te zeggen. Gabriëlle zegt, zegt het gewoon, wat is er aan de hand, hebben we alles verkeerd gedaan. Bjorn zegt, What the Fuck heb ik gedaan. Gabriëlle zegt, moet ik even gaan zitten, Bjorn zeg, Ja, ga maar even zitten. Gabriëlle vraagt of ze alles voor niets hebben gedaan. Bjorn denk even na en zegt, hoe ga ik dit langzaam vertellen. Gabriëlle verliest haar geduld en zegt, nee, vertel me vlug wat er aan de hand is. Uiteindelijk geeft Bjorn aan dat ze dubbele labels hebben. Gabriëlle dacht het al, want ze had twee keer Tineke de Vries gezien en vervolgt met, nou, dan kunnen we weer opnieuw beginnen. Ze weten even niet ze moeten doen, Bjorn zegt zullen we maar kwartet gaan spelen. Bjorn pakt een lijst en zegt ik heb hier een lijst met enkele namen. Gaby zegt dan kunnen we het daarvan afstrepen. Bjorn vertelde dat hij het ineens zag, Gabriëlle zegt er achter aan, dat zou betekenen dat de mensen twee producten zou krijgen, Bjorn beaamde dit. Gaby zegt, laten we het nu snel even doen, want ik ben er klaar mee. Bjorn zegt, we moeten even nadenken, echter Gaby vervolgde haar zin met streep aan wat je hebt, even kijken Melissa Kramer…… Later kwam Laura er even bij die was benieuwd wat er aan de hand was, Gabriëlle vertelde in het kort wat er was gebeurd. Laura vroeg hoe ga je dit oplossen. Het plan is om de lijst na te kijken en de dubbele verpakkingen dan leeg te halen.

Als ze het niet kunnen oplossen, zou dit kunnen betekenen dat er extra kosten gemaakt worden, is weer niet goed voor de BV. Zouden de fans krijgen wat ze besteld hebben of krijgen ze dubbele bestellingen krijgen?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Hortence at 16:59

  Klopt dat die jongen goed zijn best doet.Hij doet meer dan die twee Laura.Als er markt is behandelt hij die gasten ook goed.Zo hoort het .Er moet iemand zijn die vrij kan uit praten met de gasten die binnen komen.

 2. Hortence at 16:56

  Klopt dat hij hart werkt.Hij houd de gasten ook bezig als er markt is.Die twee Laura moeten gewoon hun mond houden.Dat hoort er ook bij.De gasten goed ontvangen.

  • anneke g at 00:00

   En vooral niet op de tv hem voor alles en nog wat uit maken zoals je gisteren kon zien hij was met mensen aan het praten

  • Sylvia at 23:14

   Dat vind ik flauw om te zeggen. Die jongen werkt hartstikke hard. Hij heeft vorige week nachten aan dat magazine meegewerkt. Ja, als je niets doet kun je geen fouten maken. Hij is de pispaal van iedereen en nu lijkt het of alles wat hij doet fout gaat omdat de focus op hem is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *