Naomi valt alleen op klootzakken…

Naomi valt alleen op klootzakken…

Deze uitspraak doet Naomi zelf in dit filmpje (18:47) als jullie het in het filmpje na willen kijken. Of gewoon het hele filmpje bekijken. We gaan even terug naar gisteren avond. In het filmpje zien wij een heftig snikkende Naomi. De beide Laura’s zitten met haar op de schommelbank.  Naomi vertelt de beide Laura’s dat zij het gedrag van Gio niet chill vindt! Zij krijgt er buikpijn van. Laura zegt haar dit niet zo zwaar op te nemen, het is een miscommunicatie. Laura vertelt haar ook dat Gio moeilijk in zijn gevoel zit. LauraB haakt in op het gesprek en geeft aan dat vrouwen vaak, veel te vaak praten over gevoel. Mannen praten daar niet zo over, daar houden zij niet van. LauraB vertelt ook nog dat haar hart vannacht brak toen ze Naomi zo hoorde huilen. Laura belooft Naomi dat ze haar er uit zullen trekken. Naomi is bang dat het misschien straks “helemaal niet meer is”. Laura zegt haar dat het heel  cliché is, maar als het echt is, is het echt. En dan staat Gio straks, als je de poort uit komt op je te wachten. Ze adviseren Naomi de vele vrije tijd die ze nu hebben, te genieten van elkaar. Je krijgt namelijk de tijd die je hier zit niet meer terug, buiten is het anders. Geniet hier volop van elkaar. Je kunt niet in de toekomst kijken. Naomi snottert nog wat door. De Laura’s bieden haar aan naar binnen te komen, dan zetten ze voor Naomi een heerlijke kop thee en zullen ze haar verwennen. Ze stellen voor een lekkere douche te nemen, dat is nog het beste plan. Laura biedt Naomi ook aan vannacht bij haar in bed te komen liggen als troost. Naomi heeft dat in het begin ook voor Laura gedaan als troost, toen Charlotte weg was. Verder zeggen ze haar niet verder te piekeren. Je hebt nu een vriendschap voor het leven met wat je hier hebt opgebouwd. Geniet van hem, geniet samen van de tijd die je hier hebt. LauraB zegt, dadelijk is alles weer goed en lig ik weer de hele nacht wakker van geluiden. (LauraB maakt kusgeluiden). De dames lachen weer. Ze adviseren Naomi zich te focussen op andere dingen. Het wordt namelijk een toffe week. Zondag komen de ouders van Naomi en Vrijdag Ruth Jacott en morgen houden ze een meidendag, dan is Charlotte er ook (de kartonnen foto van Charlotte wordt er dan bij gezet). Giorgio komt richting de schommelstoel lopen. Dat is het sein voor de beide Laura’s om zich terug te trekken, zodat Gio en Naomi het samen uit kunnen praten.

- klootzakken 2

Gio beschuldigt Naomi ervan dat ze niet eerlijk tegen hem is. Eerlijk in haar gevoel. Ja zegt Gio je kunt mij echt alles zeggen. Het onderwerp kan Gio gestolen worden. Wat boeit het maar jij begint met zinnen die je nooit afmaakt. Hij kan zo niet met Naomi praten. Naomi beklaagt zich dat ze niet weet hoe ze het moet brengen en wordt steeds bozer, dan ook de uitspraak: “ik val op klootzakken die mij k*t behandelen. Ik kom gewoon niet uit mijn woorden. Het is een k*t onderwerp”. Gio geeft nogmaals aan dat ze nooit haar zinnen afmaakt. Naomi zegt dat dat niet zo is, maar dat ze dan in haar hoofd zit na te denken, hoe ze het Gio moet zeggen zonder dat ze hem kwetst. Ze weet niet hoe ze het moet brengen. Als ik iets verkeerd zeg dat je dan gaat en doei zegt. Zo is het volgens haar altijd gegaan met jongens. Naomi geeft ook aan niet verdrietig te willen zijn. De volgende keer willen ze het niet meer negeren, niet meer weglopen. Gio zegt dan dat hij wil dat Naomi het uitspreekt, hij zegt Naomi haar precies te kennen en dat hij het antwoord voor haar in kan vullen. Maar Gio wil dat Naomi het zelf uitspreekt. Hij benadrukt nogmaals dat Naomi echt alles tegen hem kan zeggen.

Dan maakt Gio nog een grappige opmerking, hij heeft het eerst over zijn oren, niets mis mee volgens Naomi, ze houdt van hem zoals hij is, met zijn krullenbol. Dan zegt Gio: “ik ben misschien iets vadsiger”, deze uitspraak vindt Naomi zo grappig. Ze vliegt Giorgio spontaan om zijn nek.

- klootzakken 3

Samen lopen ze weer terug richting de loods. Gio heeft zijn arm om de schouders van Naomi geslagen. Onder het lopen merkt Gio nog op dat hij feitelijk nieuwe schoenen nodig heeft, maar dat dat pas kan als ze weer uit de rode cijfers zijn. Zoals de Laura’s het hadden voorspeld, vraagt Gio nog terloops aan Naomi “wat zeiden de meiden”, Naomi antwoordt dat die hetzelfde zeiden als jij. Dat mannen niet zo goed over hun gevoelens kunnen praten. Dat je snel weg bent of niet. Jullie kunnen alles zien in het filmpje.

Wat denken jullie, zal Naomi, zich voortaan tegenover Gio uit kunnen spreken, na deze discussie?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Linda at 14:04

  ten eerste vind ik dat Naomi eens beter op haar taal gebruik moet letten in plaatse fuck en k*t
  wat een manieren zeg… daarbij de relatie tussen haar en Gio is toch maar tijdelijk.. en het zal nooit wat worden buiten utopia om… want dan zal hij eerder naar isa gaan en gelijk heeft hij..

 2. Marja at 11:02

  Die roddeltantes vinden dat Naomi zich nog meer als klittenband moet gedragen. Geweldige goede raad. Gio gebruikt je alleen maar hier in utopia, daarbuiten is hij je zo weer vergeten. Hij houdt niet eens van meisjes met zoveel plamuur. Dat zegt hij zelf, mij zegt dat genoeg

 3. Willy at 10:29

  En maar denken dat dit eeuwig duurt, ach als gio uit utopia is gaat hij fladderen, hij zegt het toch zelf naomi, hij wil geen relatie, maar ze blijft maar hopen……….. Dan ben je 19 jaar, kom op zeg, ze roept het zelf over haar af hoor, en dat gedoe ,steeds maar achter gio lopen, en dat gelebber,

 4. anna at 09:15

  Wat is er toch met meisjes en vrouwen die zichzelf zo opdringen Naomi mag blij zijn dat Gio daar in Utopia wat met haar wil [wat bedenk het zelf maar]en daarna gaat ze ouwehoeren met andere roddel tante’s nou geen enkele vent vind dat iets! Dan de 2 Laura’s die hebben zelf hun zaakjes niet op orde in de liefde de een wilde van een hetero meisje een lesbo maken en dacht dat Lotje op haar wacht buiten en andere Laura B wil Joey óók dwingen al is ze dan maar zg zwanger en die 2 willen dat meisje oppeppen ze geven dat kind valse hoop ze zien zelf de realiteit niet….Kom op Naomi bied je niet zo aan…En Gio en Joey doen er hun voordeel mee zo simpel is het,geef ze eens ongelijk je bent jong en wil wat!

  • David Brigham at 11:25

   Ai, wat heb jij gelijk! Al die mannen daar zijn behoorlijke horken, niet te zuinig, maar al die tranen komen vooral doordat de dames (Naomi, LauraB, Colinda, Nicole, Isa) volstrekt onrealistische verwachtingen op die kerels projecteren — en dan maar “plakken” en piekeren, waardoor die lompers nog afstandelijker gaan doen (vicieuze cirkel).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *