Ochtend roddels met Laura en Laura

Ochtend roddels met Laura en Laura

Goedemorgen! Inmiddels zijn de meeste bewoners ontwaakt en is er weer volop “leven” in de loods! Tijd voor een bakje koffie en een roddel praatje. Laura en Laura zochten hun bankje weer op om weer het een en het ander te bespreken. Dit keer wordt Colinda uitvoerig besproken.

Waar is Colinda mee bezig vraagt LauraB zich af, gaat ze over mij en Joey lopen roddelen. Ik heb het al gezegd antwoordt Laura. En ze vroeg gisteren al hoe ze dat op kon lossen. Ik zei toen dat er momenteel heel veel irritaties waren. Mensen moeten zich uitspreken naar elkaar, maar dat gebeurd niet. Niemand is hier de boosdoener, iedereen wil dat het hier gezellig en leuk is. En ik zei op een gegeven moment mijn tijd zit er gewoon op. We kunnen elkaar niet eens recht in de ogen kijken, we maken elkaar zwart. Joey doet het gewoon goed, en ik zei tegen Colinda dat ik dat moeilijk vond. Onze samenwerking is wel goed. Ik ben gewoon heel trots op hem! LauraB antwoordt dat ook te zijn en Laura zegt dat het gewoon om afgunst gaat. Maar wat is haar probleem tegenover mij nou weer vraagt LauraB zich af. Niks antwoordt Laura, maar waarschijnlijk hoe je tegen Gaby deed. Maar ja ze heeft gewoon een schop onder de kont nodig!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. joyce madarie zweers at 11:21

    trouwens hoe zit het met die grootbek , mat zijn 24 uur , allemaal bla bla , aandacht tegenover andere bewoners , ze hebben over laura en laura b over roddelen , ze doen het allemaal roddelen , het is niet anders , alleeen de 1 meer dan de andere , grootste roddelaar is wilco dan colinda , dan L en L B .
    en wij buitenaf roddelen ook , net zo hard , alleeen hun roddelen voor de buis , en wij roddelen op line . alleen de meesten hebben dat niet door , hahahahaha wij zijn net zo erg .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *