Vriendschap tussen Laura en Mark voorbij?

Vriendschap tussen Laura en Mark voorbij?

Al dagen loopt het niet zo lekker tussen Mark en Laura. Laura merkte dat eerder al op, voelde zich genegeerd en werd emotioneel. Ook weet ze de oorzaak niet. LauraB heeft toen gesproken met Mark en hij beloofde toen dat hij zou praten. Echter is daar niets meer van gekomen. Ook slaapt Laura sinds vannacht niet meer op de vide waar Mark ook ligt. Is de vriendschap tussen de twee voorbij?

Gabriëlle en Laura staan bij de douches, al snel gaat het gesprek over Mark. Ze vertelt dat ze met Mark gesproken heeft over de problemen in hun vriendschap. Hij mist Laura erg maar is ook erg koppig. Laura kan zich er ook wel in vinden en benoemd dat ze zelf ook koppig is. Hij wil niet meer praten antwoordt Laura, ik weet niet wat ik fout heb gedaan. Moet ik dan weer gaan zitten janken? Als het zo moet houdt onze vriendschap hier op. Ook vindt ze de mensen binnen Utopia geen echte vrienden, iedereen geeft haar altijd de schuld. Laura klaagt nog even door en uiteindelijk bekend ze dan toch dat ze wel van Mark houdt. Ik mis hem ook heel erg. Ja dan houdt het op aldus Gabriëlle. Zullen de twee nog naar elkaar toe groeien? Of houdt hun vriendschap definitief op?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Alinda van dijk at 20:32

  LaurA en Laura b kanjers laat jullie niet zo op de kop zitten door Mark en kaboutermannetje Wilco .
  Maar los hiervan vraagje Laura heb jij een prijzenplaatje voor de tattoo’s die je zet kwa grootte en zo en zet je ze überhaupt nog zie er niks van terug jammer want misschien wil ik er wel een door jou laten zetten

  Groet alinda

  • Sylvia at 23:06

   Ik denk dat het hier niet de aangewezen plaats is om een verzoek voor een tatto te zetten…, ik zou eens op de webshop kijken.

 2. Ruud at 14:28

  Mark is gewoon een heel klein kind en wilt gewoon zijn zin door drijven om de slaapplaats/BB ,deze wilt hij hebben ,,Daarom is hij nu eigenaar geworden van de Luifel ,,,deze wordt afgekeurd en dan komen der helemaal geen inkomsten binnen .dus moeten ze een nieuwe plaats hebben voor hun in komsten en dan wordt het toch de slaapplaats/BB…Let maar op dat is gewoon het plannetje van MARK en de Tuinkabouter(WILCO).

 3. anneke at 14:18

  Mark is gewoon kwaad op haar omdat hij niet in dat hok waar zij de B&B wil hebben het was haar beloofd en ze heeft mensen mee dus ik hoop dat ze haar steunen daar in
  Ik hoop echt dat die friettent afgekeurd wordt heb je daar ook geen gezeur meer over ik zal zeggen ga aan je administratie en maak dat in orde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *