Het centraal van 18 maart

Het centraal van 18 maart

Tijd om weer wat zaken te bespreken in Utopia, iedereen zit er weer klaar voor. Benieuwd wat er allemaal besproken is? Hier lees je alle besproken punten en zodra er video(‘s) beschikbaar zijn zullen we deze hier plaatsen.

Mark opent het centraal
Mark opent het centraal wat al meteen rommelig begint. Hij kondigt aan dat Colinda een eetgroepje gestart is in eerste instantie voor 40,- euro boodschappen per week, terwijl ze voor 45,- euro besteld heeft. Colinda verdedigt zichzelf en ook Tineke neemt het voor haar op. Beiden geven aan dat ze behoefte hebben aan een gevarieerd voedselpatroon.

Joey krijgt complimenten
Complimenten voor Joey. Wilco prijst hem over zijn aanpak. Je hebt het nog nooit gedaan, dus goed gedaan.

Tineke en Colinda klagen
Tineke klaagt over het voedsel wat er nu gehaald wordt. Ze eet niet gevarieerd genoeg en vraagt of de rest van de groep daar begrip voor heeft. Ook Colinda vindt dat er geen rekening met haar wordt gehouden. Ze lust niet alles, ik ben 46 jaar, als ik merk dat ik van de zeven dagen vier dagen ongezond voedsel binnenkrijg dan klop ik aan bij Joey. Laura B vindt dat ze niet zo op elkaar moeten letten.

Wellness huisje van Colinda
Hoe staat het met het wellness huisje van Colinda? Colinda vertelt dat ze al klanten heeft, de eerste komen de 23ste van maart. Via de webshop kunnen mensen een massage boeken of zich inschrijven voor de readings. Aanstaande vrijdag komt haar familie op bezoek. Colinda hoopt dat haar huisje dan afgebouwd is.

Een jamsessie
Tijd voor een nieuw evenement. Maar niet op Goede Vrijdag als je het aan Gaby vraagt. 18 april is de jamsessie in Utopia.

Karaoke avond
LauraB wil de karaoke op 4 april houden. Ze wil het namelijk groot aanpakken. Volgens de rest is het geen probleem. Vier april is de karaoke-avond in Utopia

De vuilnisbelt van Joey
Joey vertelt dat hij achter in de hoek van het terrein druk bezig is. De vuilnisbelt is nu af. Een plek om niet gebruikte spullen op te slaan. Misschien kunnen er weer andere producten van gemaakt worden. Heb je oude spullen? Stuur een mail naar de Utopianen en wellicht kunnen ze een tweede leven geven aan jouw afgedankte spullen.

Biomarkt
De biomarkt is alweer anderhalve week geleden, maar de volgende is in zicht. Ivan heeft niet stilgezeten en heeft al veel marktkooplieden geregeld. Bij elkaar hebben de Utopianaen nu 34 stands geregeld. Waarvan 6 ambachtslieden en 23 standhouders die bijzondere producten verkopen.

Live in de loods
Wie komt er tijdens een nieuwe live in de loods? De bewoners hebben de keuze uit Xander de Buisonjé, de jeugd van tegenwoordig, Gordon of Nielson.

Stichting Wonderkind
Naomi weet te vertellen dat zaterdag Stichting Wonderkind op bezoek is.

Bruiloft die niet door gaat
De trouwerij gaat niet door, dat weet iedereen inmiddels wel. Maar dat neemt niet weg dat er geen trouwerij meer kan plaatsvinden in Utopia. Dus wil je je geliefde binnenkort om de hand vragen… Denk dan nog eens aan Utopia.

Le Luifel
Wilco is geen eigenaar meer van de frietkraam. Hij had te weinig stimulans om geld te verdienen. Mark is nu alleen eigenaar.

Utopia kistjes
Iemand zag de mooie roze kistjes en wil deze graag overnemen. Ivan vraagt nu aan de groep of dit rendabel is. Helaas is het niet winstgevend genoeg. Toch willen ze het idee niet meteen afketsen.

Smartlappen festival
Gio vertelt bezig te zijn met een smartlappen avond / festival. Ook zal er 2 mei een obstacle run plaats vinden: de brandwonden opbstacle run.

Verzorging van de koeien
Gio krijgt binnenkort een operatie aan zijn schouder, hierdoor zit hij enige tijd vast aan een herstel periode. Tineke wil voortaan de koeien mee verzorgen om dat mogelijk op te vangen.

Einde van het centraal
LauraB vindt de sfeer in Utopia maar niks, ze weet niet hoe het komt maar hopelijk komen ze er met zijn allen uit. Daarom zal er na het eten de mogelijkheid zijn om spelletjes te doen. Ook zal er muziek zijn en zal LauraB van haar eigen geld flessen wijn kopen zodat de bewoners wat kunnen drinken. En daarmee eindigt het centraal!

Video(‘s) worden z.s.m. toegevoegd, hou je het bericht in de gaten?

 

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *