Mark praat met Laura en de mislukte tattoo.

Mark praat met Laura en de mislukte tattoo.

Al eerder schreven we over de relatie met Laura en Mark of dat hun vriendschap voorbij zou zijn. En dat Laura om die reden voortaan in de roze kamer ging slapen. Maar nu schijnt er toch de mogelijkheid te zijn om het eens goed uit te spreken met elkaar.

Mark ligt op bed en Laura zit bij hem, Mark zei, je weet hoe we zijn, we zijn allebei koppig, wat dat betreft nemen we allebei niet het initiatief om te praten, dus om met elkaar te praten was jij niet van plan en ik ook niet. Ik red het wel de laatste 5 weken zo dacht Mark. Laura zegt dat het klote is als ik straks weg ga en we hebben al die tijd ruzie, trouwens, ik weet niet eens waarom, hoe dit is ontstaan. Mark zegt, en als je dan gisteren ook je spullen pakt (roze kamer), dan zegt dat genoeg. Laura zegt, op dat moment voel ik me dan ook alleen en denk ik dat ik maar beter alleen kan gaan slapen. Weet je hoe rot ik me voel als we niet tegen elkaar praten, dan lig ik hier, dat is erg ongemakkelijk. Ja, zegt Mark, ik had ook in de Luifel kunnen gaan liggen, wat dat betreft kan ik me goed afsluiten. Laura zegt, je weet dat ik dat niet kan, ik voel me hartstikke rot, je weet dat ik niet tegen ruzie kan. Al met al, we lopen elkaar maar steeds voorbij, en Laura vraagt, waarom dan. Mark denk even na en zegt, ik denk ten eerste omdat ik niet lekker in mijn vel zit en ten tweede denk ik ook gedeelte door het luifel verhaal, die B&B discussie die we hadden, ik denk dat het voornamelijk daardoor is en dan vraag jij me “Is er wat”? En dan zeg jij niks niks niks zegt Laura., Ja, zegt Mark, niks niks niks. Laura voelt zich daardoor rot en zegt, tegen mij kan je het toch wel zeggen. Je bent de enige jongen hier met wie ik zo goed ben, ik heb dat met niemand, ik heb alleen jou en LauraB, weet je hoe kut ik me daardoor voel. Ja, zegt Mark, dan heb je alleen maar LauraB, en Laura zegt, ja, maar die is ook met Joey. Op een gegeven moment komt Laura iets naar voren en geeft Mark een kus en slaat haar armen om hem heen en vraagt aan Mark om haar even vast te houden.

Voor de rest praten ze nog wat over het huisje van Colinda, de Wellness, de B&B, het huisje van Nicole, de mislukte tattoos en dat hij nog steeds last heeft van zijn hand. Zal de verhouding van Mark en Laura nu weer beter zijn of is dat voor korte duur, omdat ze zelf zeggen dat ze allebei zeer koppig zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Sylvia at 17:16

    wat zielig dat die mensen zo ongelukkig worden als iemand een dag niet tegen ze praat. Doe normaal zeg. En al dat gezeur om aandacht. Mag iemand een keer uit zijn hum zijn zonder gezeur daarover. Alsjeblieft zeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *