Het was een gezellige avond in Utopia

Het was een gezellige avond in Utopia

Gisteren avond was het nog lang gezellig in Utopia. LauraB vond dat de sfeer de laatste tijd niet optimaal was binnen de loods en daarom was er gisteren avond de mogelijkheid om spelletjes te doen met een drankje én muziek! Er werd gepoold en ook gedanst, zelfs Mark ging helemaal los! Colinda en Mark stonden tegen elkaar op te rijen. Kortom het was weer reuze gezellig! We kunnen er nog wel meer over typen maar in onderstaand filmpje van één uur kun je een goede indruk krijgen van hoe het eraan toe ging.

Echter waren er ook mindere dingen, Naomi was een beetje sipjes, sipjes om het idee dat Gio mogelijk weg gaat. Ze wil niet dat hij gaat en is bang dat het in de buitenwereld hun relatie anders zou zijn tussen hun. Ik trek die gedachte gewoon niet, snikt Naomi. Gio zegt dat Naomi zich niet zo’n zorgen moet maken, hij gaat toch op vakantie. En je moet aan je eigen toekomst denken voegt de Utopiaan van het jaar eraan toe.

colinda wilco dansen intiem

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 17 reacties op dit artikel
 1. bart at 12:45

  Heeft zij nou niet in de gaten ( spiritueel) dat zij in de zeil Word genomen door die etterbakken…
  Ze Word alleen gebruikt en gemanipuleerd door hem. Ze mag alleen maar doen en omgaan wat hij wilt .
  En goed keurs.
  Wat een afgang zeg….
  Weet een nieuwe baan voor haar. Ze moet het welnes huis ombouwen tot hoerenkast.
  En als jebespreekt in haar welnes zal het wel een massage zijn met happy end…

  • Sylvia at 13:37

   @Bart, hebben we het over dezelfde persoon?? Hoe kom je erbij dat Collie wordt gemanipuleerd door Wilco?? Alleen maar omgaan met wie hij dat wilt? En goed keurs (moet goed keurD! zijn) , je kunt alles van Colinda zeggen maar bovenstaande niet. en ps: misschien kun je beter even je tekst doornemen voor je het verstuurd, kan je soms niet volgen vanwege de taalfouten. B.v. ‘in de zeil Word genomen’… en ‘… wat hij wilt’.

   • Jantien at 19:35

    @Sylvia, als je het zo nodig vindt om iemand op zijn taalfouten te wijzen, zou ik je willen voorstellen om eerst je eigen tekst door iemand te laten corrigeren! Want de regels over wanneer een d en wanneer een t zijn jou blijkbaar ook niet bekend.

    • anneke g at 23:24

     Waarom op spelfouten letten als je maar weet wat er staat ik schrijf ook regelmatig spelfouten ik twijfel ook op d of dt ook mijn Nederlands is verre van dat en hier ook krijg ik regelmatig commentaar op denk er een beetje aan dat niet iedereen zo goed kan schrijven op mijn pc heb ik (hoop ik ) spel controle maar op mijn Tablet niet dus spel ik het nog wel eens fout

     • Jantien at 19:07

      @Anneke G: ik vind het zelf niet erg als iemand spel- of taalfouten maakt (en er zijn er hier op de site genoeg), daarom gaf ik dan ook een reactie aan Sylvia. Het ging mij vooral om de manier waarop dat gebeurde, vond ik niet zo leuk eigenlijk.

  • adriana46 at 17:35

   Gewoon erotische massages geven inderdaad. Dan maar met een happy end. Dan ook kunnen de prijzen voor de massages omhoog. Colinda komt dan aan haar trekken en de kas van de B.V. wordt gespekt. Tja het is wat Colinda zelf wil. En als ze al met deze beelden op de live stream gaat, tja de volgende stap kun je dan verwachten! Het tijdstip dat Utopia op TV komt moet maar naar laat in de avond, want ik vind de beelden inmiddels niet meer geschikt voor een jonger publiek. Of wordt de informatie van dit filmpje hierboven niet uitgezonden op de beelden op SBS6 19:30 ?

 2. rina at 11:57

  De normen en waarden zijn ver te zoeken bij die twee, leuk voor de kinderen je moeder zo te zien.
  Even wel commentaar op de vorige mailers .
  Ik vind het van Wilco net zo smerig of je nou een man bent of een vrouw je hoort alle twee je fatsoen te houden.
  Ben blij dat Patrick eruit is alleen moet Wilco even een slachtoffer zoeken om tegen te trappen want zijn humeur is er niet beter op geworden. Vreemde man.

 3. coco at 11:51

  ik vind het heel erg voor haar kinderen ….die zien ook hoe collie snollie haar eigen gedraagt , wat een vies mens is dat zeg en normaal praten kan ze ook niet , ze is vreselijk warrig in haar gesprekken zegt dingen helemaal verkeerd

 4. joyce madarie zweers at 11:35

  wilco doet dit , niet omdat hij gek op der is , nee , hij denkt maar zo , ik hoeft me niet te schamen , en collie wel , beetje geil doen , kijken ze mij niet op aan , ik ben een vent , die doen dat , maar als vrouw wordt je anders aan gekeken , daar denken mensen gelijk iets bij , ze is een vrouw met een gedrag van een publieke vrouw , tja , je krijgt een naam meid op een negatieve manier , ze krijgt tegenwoordig ook weinig door van boven , ze heeft niets door , wat andere doen tegen over haar , tenzij het haar wordt verteld , door aardse personen .

 5. Marja at 11:34

  Colinda gedraagt zich weer geweldig, moet dat nou zo in het openbaar. Ze wil geen snol genoemd worden maar haar gedrag is wel zo. Naomi hoeft nog lang niet bang te zijn dat Gio weg gaat. Hij gaat na zijn operatie nog lekker revalideren op kosten van utopia. Daarna wordt ze heus weggedaan als oud vuil. Hij was duidelijk genoeg

 6. Willy at 11:33

  Gatver Colinda en. Wilco, en Naomi zegt dat ze het niet trekt als gio er uit is, nou… Zodra er een andere knul binnen komt is ie voor haar, Gio is verstandig dat hij geen relatie wil,

 7. joyce madarie zweers at 11:27

  neem er nog 1 colinda , doe eens normaal , gedraag je eens , van wilco snap ik het wel dat hij zich zo , het is een vent , van een vent kun je dat wel eens verwachten , jij als een spirituele vrouw , gedraag jij je als een publieke vrouw , kom op zeg . schaam je , bah .
  je moet niet zoveel zuipen, kap er mee .
  je let op iedereen , daar heb je altijd commetaar op .
  ga je zelf nou eens na , je bent geen haar beter , jij mag je dieper schamen .
  dan de andere , toen der tijd , hadden andere bewoners meer commetaar op vanessa , dat ze te veel dronk , valt reuze mee , zij dronk en jij zuipt .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *