Utopia nieuwtjes 19 maart

Utopia nieuwtjes 19 maart

Het laatste Utopia nieuws van 19 maart vindt je hier terug. Alle kleine gebeurtenissen op een rijtje zodat je weer volledig op de hoogte bent!

 • Gio heeft met enige moeite de koeien en kippen verzorgd
 • De opstart ging wat moeizaam vanmorgen door het gezellige feestje van  gisteren avond. De meeste bewoners zijn inmiddels wel wakker.
 • Arjuna is weer op het terrein, tijd om te sporten. Gabriëlle zit alweer op de fiets.
 • Naomi, Ivan en Bjorn doen gezellig mee. Alle alcohol eruit sporten? 🙂
 •  Diana is weer in Utopia, de tattoo artiest komt Laura aanwijzingen geven terwijl ze Tineke aan het tatoeëren is. Haar vlinder tatoeage wordt bijgewerkt.
 • Vanavond komen er 14 mensen rotti gemaakt door Gabriëlle eten.
 • Mark leest op zijn gemak een krantje door. Terwijl Wilco de frites snijder schoonmaakt.
 • Vandaag is de controle voor Le Luifel van de voedsel en warenautoriteit. Mark verwacht dat de uitslag niet goed zal zijn. Mocht het dicht gaan is morgen het afscheidsfeestje totdat er een nieuwe Luifel is. Uiteraard volgt er nog verslag van!
 • Mark was druk bezig met gesprekken voor nieuw personeel in zijn friettent Le Luifel. Zo heeft hij een sollicitatiegesprek met Nicole gehad. Wat in onderstaand filmpje terug te kijken is. Echter is dat al niet meer nodig, voorlopig. De friettent is namelijk afgekeurd.
 • Er is een massage stoel geleverd voor Colinda. Haar Wellness is bijna af! 20 maart komen de eerste gasten. Colinda test met de andere bewoners de stoel… Goedgekeurd!
 • Gaby beklad het wellness huisje, uiteraard heeft ze daar wel toestemming voor. Ze maakt een tekening ter decoratie. Wat het resultaat uiteindelijk wordt is nog even afwachten!

Uiteraard voorzien we dit bericht regelmatig van updates. Kom je regelmatig even terug? Volledig op de hoogte blijven doe je simpel door ons te volgen op Twitter en Facebook!

Sporten Arjuna en Gabriëlle

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 13:03

  Ik zie dat Tineke zitten voor het in kleuren is het niet beter om te gaan liggen dan heb je toch vastheid om het in te kleuren

 2. Ruud at 12:37

  Beetje vreemd dat Tineke haar oude tattoo in gaat kleuren….ze heeft suiker dat moet eerst een goedkeuring van een arts krijgen mensen die diabeet zijn mogen dat eigenlijk niet zo doen ….hoe dom kan je wezen.

  • Mjo at 13:16

   @Ruud, sorry en bij voorbaat al mijn excuus voor wat ik nu ga vragen. Is dat wel waar dat Tineke suiker heeft. Om een door mij zelf niet te verklaren reden, geloof ik dat namelijk niet.

   Ik moet er wel bij zeggen, ik kijk niet altijd naar Utopia op TV, maar wel regelmatig op deze site. Misschien dat ik iets gemist heb.

   • Ruud at 15:53

    Ik geloof het zelf ook niet ,,,,,ik zie haar alleen maar verkeerde dingen eten en drinken , weet der zelf veel van want ben zelf al jaren diabeet ……..Mjo dus geen sorry zeggen want ik twijfel aan haar wat ze steeds zegt,

 3. joyce madarie zweers at 11:52

  snap er niks van .
  op vreten bezuinigen hun , ter wel je eten nodig heb , daar mag je niet op bezuinigen , maar wel een feest vieren met drank .
  drank kost toch ook geld , mij verstand kan hier niet bij , snap er gewoon niks van

 4. Marja at 11:48

  Wilco maakt schoon in le luifel terwijl mark een krantje leest. Op het ogenblik is mark de enige eigenaar en doet hij niets om dat hij wil dat het afgekeurd wordt. De rat heeft voorzien op het huisje van Chris en hij zal er alles aan doen om het te krijgen

  • Helmie at 11:57

   Nou Marja ik hoop van harte dat dit hem niet gaat lukken, smeerpijp dat het is…. Er klopt geen meter van waar ze mee bezig zijn…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *