De keuring van Le Luifel

De keuring van Le Luifel

Eerder schreven we al dat de voedsel en warenautoriteit langs zou komen om friettent Le Luifel te keuren en vandaag is het dan zover! Wordt de friettent afgekeurd of niet?

De man van de voedsel en warenautoriteit wordt hartelijk ontvangen en langzaamaan loopt het gezelschap richting de friettent. De man kijkt van alles na, zoals de temperatuur van het vet, deze komt op 190 uit wat aan de hoge kant is. Ook is er ontlasting van mogelijke muizen geconstateerd. Wilco en Gio staan bij de keuring en doen een beetje lacherig. Wilco zegt dat het om tamme muizen gaat weer mee ze praten. Vervolgen gaat het gezelschap nog naar de horeca keuken. Er moet meer gelabeld worden, er mag ook meer schoongemaakt worden zo was het voedselkratje nogal vet. Ook zijn er nog geen registraties vast gelegd. Ook is er geen hygiëne code, en ontbreekt er een HACCP opleiding. De veiligheid is ook niet 100% te noemen. De heren vertellen wat ze willen qua toekomstplannen. Ze willen de huidige Luifel ombouwen tot ijskar en een nieuwe kar aanschaffen als friettent. Volgens de man moet er dan wel meer aan hygiëne gedacht worden. Dan is het tijd voor afscheid. Als de man terug is op zijn kantoor wordt alles ingevuld en kan hij er iets meer over zeggen. Waarschijnlijk wordt de uitslag na het weekend bekend gemaakt. Wat denken jullie wordt Le Luifel goedgekeurd of afgekeurd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. joyce madarie zweers at 17:49

  als de luifel niet wordt afgekeurd , vreet ik een bezem steel , oh oh , vanessa haar keuken werd eerst ook afgekeurd , ter wel zij alles serieus nam , alles mooi schoon en netjes , alles gedaan om de keuken op order te krijgen , mooi betegelen , zij had er een hart voor , en dit is een brakkel , afgeschreven dus , ze doen niet voor niks die brakkel weg die mensen , en hun gaan er mee verder , wat hebt dat ding gekost . en hoe lang hebben hun die brakkel? 2 halve maand , zonde van het geld , had dan gelijk die schuur genomen toen , en niet achteraf , die wellness van colinda maak daar maar een cafetaria van , die wellness wordt toch niks meer , die collie kun je toch niet meer serieus nemen . kom op .

 2. Andre at 16:36

  Ik hoop afgekeurd en geen vergunning voor een nieuwe zaak.
  wilco er uit Mark de chanteur er uit wat denk die gozer eigenlijk wie hij is met zijn chanteur praktijken CHRIS NIET WEG GAAN die kleine gluiperd er uit dan is mark ook niets meer.

 3. Victoria at 15:16

  Haha, muizenkeutels geconstateerd en de tent wordt nog niet eens per direct gesloten?? Met zo´n vieze rat als Wilco sta ik daar niet van te kijken. je wilt niet weten wat je daar krijgt voorgeschoteld als je een patatje of een kroketje bestelt. Brrrr…. Voedselvergiftiging ligt op de loer. Per direct sluiten die tent!!

 4. Marja at 14:23

  ach kom, die inspecteur is dezelfde acteur die Vanessa later een voldoende gaf.
  Een echte zou de luifel, alleen al wegens de muizen, per direct hebben gesloten.
  Mark probeert zo zijn zin door te drijven om Chris een hak te zette.

 5. Mjo at 13:49

  Le Luifel wordt afgekeurd. Daar hebben en zorgen Wilco en Mark wel voor. Alleen al het lacherig doen en de opmerking van Wilco toont dat al aan. Dat ze die man en keuring niet serieus nemen.

  Overigens staat in bovenstaand verslag Gio genoemd, moet dat niet Mark zijn. (uitgaande van de foto)??

  Denk nog maar eens terug aan de afkeuring van de keuken van Vanessa. Die controleurs van de voedsel en warenautoriteit zijn echt niet gek en valt niet mee te spotten. Zeker niet als er in een keuken, ontlasting c.q. muizenkeutels aangetroffen worden. Dan kun je het wel schudden.

  Het trieste van alles is dat het een vooropgezet plan is van Wilco en Mark.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *