Discussie over de biomarkt

Discussie over de biomarkt

Ivan en Bjorn zijn alweer flink in de weer met de aankomende markt. Zo wordt er het een en het ander verbeterd, de standhouders worden uitgebreid en er komt zelfs een kinderhoek. Organisatoren Ivan en Bjorn hebben een discussie en komen er samen niet uit. Dus gaan de twee op zoek naar mensen om te overleggen en komen Mark en Wilco tegen..

Het kinderhoekje is een nieuw idee en wordt een ruimte tijdens de biomarkt, compleet met springkussen en een hoekje waar de kinderen geschminkt kunnen worden. Bjorn wil de kinderhoek graag op het grasveld plannen naast de stal. Maar in verband met de koeien moet het dan wel afgezet worden met hekken om zo de veiligheid te waarborgen. Er is echter één probleem aldus Bjorn. Als de kinderhoek geplaatst wordt waar nu kramen gepland staan kost dit ruimte. En dat kost uiteindelijk meer geld. En daarom wil Bjorn even overleggen. Wat kost bijvoorbeeld een partij afzet hekken? Wilco antwoordt dat die dingen gehuurd moeten worden en dat dat zeker wel wat kost. Mark hoor het een beetje aan en is niet blij dat de kosten mogelijk op kunnen lopen. Ook Ivan vindt het maar een beetje overdreven, desnoods schreeuwt hij alle kinderen bij zich. Mark en Wilco doen er voor de rest een beetje lacherig over dus echte hulp kunnen Bjorn en Ivan niet van hen verwachten. Ook Bjorn en Ivan blijken niet op één lijn te zitten. Zo stelt Ivan voor om het springkussen dan maar vlakbij de poort te zetten wat Bjorn absoluut niet handig vindt. Gaat dat wel goed komen? Wordt vast en zeker vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *