LauraB en Joey twijfelen aan Wilco en Mark

LauraB en Joey twijfelen aan Wilco en Mark

LauraB en Joey stonden wat te kletsen toen de inspecteur Le Luifel inspecteerde. Ze hadden het over Wilco en Mark en lijken te twijfelen over het duo.

LauraB en Joey aan twijfelen over de oprechtheid van Wilco en Mark. De inspecteur is namelijk niet gebonden aan de overheid. Hij kan alleen advies geven wat betreft de omstandigheden en de uitvoering. En met dat advies hebben Mark en Wilco iets om handen waarmee ze het dan tóch voor elkaar zouden kunnen krijgen om Le Luifel te verplaatsen naar de werkschuur. Dat zou betekenen dat Chris daar niet meer kan slapen en dat de B&B van Laura ook uit het huisje moet. Hij belt die inspectie en vervolgens staat hij te klagen over muizen die daar lopen. Hij probeert gewoon op een achterbakse manier in Le Luifel te komen aldus Joey. LauraB kan dat beamen, ze vertrouwt Wilco ook niet. Dat is niet de manier om het hier voor elkaar te krijgen. Ik ga hier een stokje voor steken! Oprotten met die dwergrat voegt Joey er enigszins kwaad aan toe.

Als de keuring erop zit laat Laura die de roddels ook gehoord heeft blijken aan Wilco dat wat hij ook van plan is niet gaat lukken. Wilco snapt niet waar ze op doelt, hij heeft immers niet voor niets het eigenaarschap neergelegd. Dan is het goed aldus Laura, want het gaat je niet lukken. De B&B en Chris blijven in de schuur… Is de strijd binnen Utopia weer losgebarsten?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. coco at 17:35

  als weken zit ik mijn eigen rot te piekeren waar ik weirdo Wilco en Collie snollie van ken … toe opeens schoot het mij te binnen … hij is de ramen lapper van Madurodam en collie snollie heb ik op de wallen gezien

 2. Mjo at 14:27

  Ik denk, weet het eigenlijk wel zeker, heb dit bij een ander verslag ook al met een reactie kenbaar gemaakt, LauraB en Joey hebben helemaal gelijk.

  Dat Wilco het allemaal afliegt tegenover Laura, zegt ook al genoeg. Want dat Wilco het eigenaarschap heeft neergelegd hoort helemaal bij de snode plannetjes van die 2.

  Goed van Laura dat ze het heeft gezegd, dan weet Wilco, ook al liegt hij het af, dat ze hem door hebben.

 3. anneke at 14:20

  Laura ik zal hem niet vertrouwen die Wilco hij en Mark houden het hele zootje voor de gek het is afgesproken met elkaar om op een linke mannier toch in de B&B te kunnen komen je moet maken dat je meer mensen met je mee krijgt zoals Ivan en Chris en Joey en de meiden werk die 2 maar tegen ze spelen een smerig spelletje
  En ik begrijp niet dat er strenger gecontroleerd wordt voor de hele tent in de hens vliegt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *