Le Luifel is afgekeurd

Le Luifel is afgekeurd

Slecht nieuws voor Mark! Vanmiddag vond de audit plaats omtrent Le Luifel, voldoet de frietkraam aan de wetten? Of moet de friettent zijn deuren sluiten. De uitslag is inmiddels binnen!

Mark, Laura en Wilco staan gebogen rondom de laptop. Wilco leest een deel voor.

Beste Mark en Wilco,

Naar aanleiding van de audit op 19 maart 2015 bij de frietkraam Le Luifel is besloten dat per direct de waakvlam van de frituur uitgezet moet worden. De grote hoeveelheden vet onder de oven in combinatie met brandende waakvlam zorgen voor levensgevaarlijke situaties. Het advies van ons is dan ook om de frituurapparatuur per direct uit te zetten. De apertuur moet op zeer korte termijn vervangen worden door het ontploffingsgevaar.

Volgens Mark is het maar een advies maar Wilco ziet het mailtje toch een beetje anders. Morgen hebben we klanten aldus Mark, hoe gaan we dat oplossen? Ik ga niet in de keuken frituren, dan betalen we terug. Ik vind het gewoon kl*te, ik betaal alles terug. Dan gaat ie lekker dicht! Ik ga zo wel mailen, het is niet anders. Mark is erg teleurgesteld en zegt er klaar mee te zijn. Hij loopt samen met Mark naar de frietkraam, alles gaat uit. Dan betekend het een nieuwe Le Luifel aldus Laura. Je gaat niet opgeven hier maar Mark is nog niet zeker of hij verder wil. Laura haalt hem over, het kan volgens haar alleen maar beter worden.

Utopia Slecht nieuws voor Mark door UtopiaFreek

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Ladybug at 20:01

  Anneke je hebt gelijk. Zowel Mark als Wilco wisten hoe gevaarlijk die frituur was en Wilco had gelijk dat hij daar niet meer mee wilde werken. En natuurlijk ook omdat hij zijn zin niet kreeg om de B&B in te pikken. Stomkop Mark natuurlijk wel.In plaats van te zoeken naar veilige apparatuur bleef hij gewoon doorgaan. Dat zie je terug in zijn financiële beleid.Het gaat naar de bliksem, maar hij gaat gewoon door en belooft diva Tineke een peperdure dag cursus. Voor dat geld koop je een goede 2e hands frituur toch?
  Jammer dat er maar eentje uit gestemd mag worden.

  • anneke g at 23:33

   Is dat goed gekeurd dan dat ze een cursus mag volgen hebbende andere er niks over te zeggen en eer ze mag beginnen is ze al weg denk ik

 2. anneke at 19:18

  Meid jut hem nu niet op ,zo wil hij nog je hok hebben om daar te gaan beginnen hij had beter moeten kijken wat hij aan kocht ze hadden beter moeten na kijken wat er nog aan gedaan moest worden en zo van het scherm kan je niet zien wat er mankeerd
  Ga sparen voor een nieuwe en niet zeuren ga je administratie op orde brengen en laat het hok voor waar het bedoeld is een B&B ga voor meerdere keren B&B

 3. coco at 19:02

  Wilco heeft dit allang zien aankomen en is er heel snel uitgestapt … wat een gemene flikker . hij had het tegen Mark moeten zeggen ….en Mark is niet wijzer en heeft het helemaal niet zien aankomen , zijn hersens werken heel traag …. zie de boekhouding maar … 1 grote puinhoop … een beetje boekhouder had alles op rolletjes moeten hebben en zeker nog zat geld in de BV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *