Rianne, Jessie, Rowena zijn de genomineerden

Rianne, Jessie, Rowena zijn de genomineerden

Tijd voor de stemronde, welke bewoners worden er genomineerd? Ze zijn bijeen gekomen voor de stemronde. Ramona gaat de publieksstemmen halen terwijl de rest op haar wacht. Eenmaal terug in de loods neemt ze het woord. En benadrukt dat dit de laatste stemmingen van het jaar zijn. Dat betekent dat iemand voor de feestdagen thuis is en geen kans zal maken op de Utopiaan van het jaar prijs. Daarna neemt ze de regels nog even door en is het tijd voor de publieksstemmen. De eerste publieksstem gaat naar Rowena. De tweede publieksstem gaat naar Billy en de derde en de laatste gaat naar Jessie.

Dan is het voor de bewoners tijd om te stemmen. De eerste die naar voren komt is Victoria. Ze vertelt dat deze stemming anders is dan andere stemmingen, omdat er nu niemand naar huis wil. Ze vertelt ook dat haar stemmen gebaseerd zijn op het gedrag en de ontwikkeling van de bewoners. Om deze reden stemt ze vol op Jessie.

Dan  is Gina, ook zij stemt vol op Jessie. Ze mist het verantwoordelijkheidsgevoel bij hem. En hoopt dat Jessie weer wordt zoals hij in het begin was. Na Gina is Billy aan de beurt. Zoals verwacht stemt zij niet op. Ze geeft aan dat ze ontzettend nerveus is. En baseert haar stemmen op persoonlijke ontwikkeling en daarom stemt ze vol op Rianne.

Vervolgens neemt Romy het krijtje over. Ook Romy geeft drie stemmen aan Rianne. De reden hiervoor is het gebrek aan persoonlijke ontwikkeling en samenwerken. Na Romy is Rowena aan de beurt. Rowena bouwt de spanning op. En geeft aan dat ze veel getwijfeld heeft en niet voor de makkelijke weg wil gaan. Dan kijkt ze Rianne aan. Lieve Rian, mijn stemmen gaan ook naar jou.

De volgende die aan de beurt is is Do. Do vertelt dat ze haar keuze pas vandaag heeft gemaakt. Ze geeft Jessie twee stemmen en één aan Rianne. Dan is Rianne ze vertelt dat iedereen het verdient om in Utopia te zijn. Gebaseerd op de afgelopen maanden geeft Rianne één stem aan Jessie, één stem aan Billy en één stem aan Rowena. Ruud is het duidelijk niet met die laatste stem eens. Karin is de volgende die mag stemmen. Ook zij verdeelt haar stemmen één voor Rianne, één stem voor Jessie en één voor Rowena. Dan is Ramona aan de beurt. Na een mooie speech vertelt ze dat haar stemmen drie stemmen naar Rianne gaan.

Als eerste man is Jessie aan de beurt. Zijn drie stemmen gaan naar Rianne. Dan is Kevin aan de beurt. Het is zijn eerste nominatie. Heel duidelijk vertelt Kevin dat zijn eerste stem naar Billy gaat. De reden hiervoor is dat zij tegen hem heeft gelogen. Zijn tweede stem gaat naar Jessie en zijn laatste stem gaat naar Rowena. Na Kevin is de Cemal aan de beurt. Zijn eerste stem gaat naar Billy, omdat ze voor veel ophef zorgt. Zijn tweede stem gaat naar Jessie. Ook Cemal vindt dat Jessie zijn doel uit het oog is verloren. Zijn laatste stem gaat naar Rowena. Van Ruud’s gezicht is af te lezen dat hij hier totaal niet blij mee is.

De volgende die aan de beurt is, is Bas. Hij richt zich tot Jessie en Billy. Hij geeft aan dat hij niet op ze gaat stemmen, maar hij wil zich ook niet meer met de twee bemoeien. Zijn drie stemmen gaan naar Rianne. Na Bas is Jacco aan de beurt. Ook hij geeft zijn stemmen aan Rianne. Als laatste is Ruud aan de beurt. Hij geeft drie stemmen en Gina en loopt vervolgens woedend weg.

De stemmen worden geteld en de eindstand ziet er als volgt uit:
Rianne: 23
Jessie: 13
Rowena: 5
Billy: 4
Gina: 3

Dat betekend dat Rianne, Jessie en Rowena de genomineerden van deze maand zijn. Één van de potentiële bewoners mag uitmaken wie van hen Utopia definitief moet verlaten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Pip at 02:12

    Jessie…onterecht genomineerd, maar ja. Als Gina zo graag utopiaan van het jaar wil worden dan moet Jessie worden uitgeschakelt logischerwijs. Daar hadden Vick en Gina goed over nagedacht.

  2. scarlet at 20:05

    Ach, dat was toch al te voorspellen. Ze pakken altijd degenen die ze aandurven en elkaar durven ze niet aan te pakken. Het engste clubje van al die periodes Utopia! Roddelen, venijn, pesten, afgunst, ze blinken erin uit! Ik word ook kotsmisselijk van die Do met haar camerageilheid en haar venijnige gedrag! Alsof madam de wijsheid in pacht heeft en ze moet altijd haar zin hebben, net als die Gina. En dan die Victoria die denkt dat ze psychiater is! Brrrr!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *