Cemal en Romy maken het goed en blijven bij elkaar

Cemal en Romy maken het goed en blijven bij elkaar

Zojuist schreven we over de knallende ruzie van Romy en Cemal. Het zit beiden niet zo lekker zo vlak voor de stemronde en daarom besluiten de twee het maar weer goed te maken.

Romy begint het gesprek door haar blik op de hele situatie uit te leggen. Ze vindt het gedrag van Cemal erg kinderachtig. En geeft aan dat ze de spanning gisteren al hadden moeten wegnemen door erover te praten. Cemal is het hier op zijn beurt mee eens. Maar hij wil toch benoemen dat Romy ook fout zit in deze situatie. En heeft het gevoel dat hij gisteravond eigenlijk niks verkeerd heeft gedaan maar toch een boze vriendin kreeg. De twee praten op rustige toon verder en komen tot de conclusie dat ze toch wel bij elkaar willen blijven. Eind goed al goed, of toch niet… want wat nou als er morgen een knappe vent de loods in komt? Romy verzekerde namelijk dat hij dan een probleem zou hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 13:13

    Stel Romy komt op de bank misschien stuurt die lekkere jongen haar wel weg .
    Zal een stunt zijn
    Ik hoop echt dat Billy en Ruud en Romy op de bank zitten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *