Knallende ruzie tussen Romy en Cemal vlak voor de stemronde

Knallende ruzie tussen Romy en Cemal vlak voor de stemronde

Ruzie in Utopia land! Het duurt nog even tot de stemronde en de spanning is om te snijden. Met name tussen Romy en Cemal ontploft de boel.

Gisteravond heeft Cemal zijn avond gezellig in de hottub doorgebracht terwijl Romy een beetje alleen door de loods slenterde. Sindsdien hangt er een gespannen sfeer tussen de twee dit omdat Romy graag haar acht maanden in Utopia met hem had gevierd. Deze ochtend spreekt Cemal Romy aan op haar kinderachtige gedrag van gisteravond. Het gesprek loopt al gauw uit tot een schreeuwende ruzie. De twee besluiten dit geschreeuw buiten voort te zetten, zodat niet iedereen kan meegenieten. De ruzie loopt buiten compleet uit de hand als Cemal Romy een tienermeisje noemt. Als je dit nu gaat zeggen, is het echt klaar zegt Romy uit woede. Dan is het toch klaar reageert Cemal ook boos. Romy schreeuwt verder dat Cemal echt te ver is gegaan met deze opmerking. En waarschuwt Cemal dat hij straks drie stemmen van haar kan verwachten. Ik ben godverdomme 24, opdonderen tyfuslijer!  Als Romy woedend wegloopt voegt ze er nog aan toe dat ze hoopt dat er morgen een lekkere vent binnenkomt. Want dan heb jij echt een probleem verzekert ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *