Heeft Jessie weer teveel gedronken?

Heeft Jessie weer teveel gedronken?

Afgelopen avond heeft Jessie weer wat gedronken. En blijkbaar iets teveel. Toen hij buiten een sigaretje ging roken werd hij geroepen door de zenderkamer. Billy die op hem stond te wachten reageert dat ze dat al verwachtte. Teveel voegt ze eraan toe. Later gaat Jessie weer terug en Billy zegt dat het klaar is. Je hebt meer dan tien wijntjes op. Uiteindelijk gaan de twee maar slapen. De beelden kun je hieronder terugkijken. Wellicht was het de spanning voor de stemronde van vandaag? Je kunt in ieder geval niet meer nomineren. Rond 12 uur start de stemronde waar we uiteraard nog uitgebreid op terugkomen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. maria at 11:45

    Shit met billy? Grote onzin! Dit had totaal niks met billy te maken. Het begon al eerder toen nam hij billy zelfs nog op de schoot.Dus alles goed. Hij ging naar de hottup bracht diegene die erin zaten wijn.Hij nam zelf ook wat.Hij ging later met billy en anderen erin,en nam weer wijn.En zo heeft hij later steeds wat wijn gehad. Gaf wat aan billy maar die wilde niet,dus dronk hij het op.Dus GEEN SHIT met billy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *