Jacco gaat op Rianne stemmen

Jacco gaat op Rianne stemmen

Afgelopen avond werd er weer even gesproken over de stemronde die nadert. Zo ging Ramona het gesprek met mede bewoner Billy aan.

Ramona is namelijk benieuwd hoe Billy over de stemronde denkt en wie er volgens haar genomineerd gaat worden. Billy antwoordt dat ze zo goed als zeker weet dat het Jessie gaat zijn. Maar ook Ruud kan een aantal stemmen verwachten voegt ze eraan toe. Rianne maakt ook een kans om genomineerd te worden aldus de kunstenaars. Jacco die ook bij de dames zit laat weten om vol op Rianne te stemmen. Ik heb met iedereen een klik behalve haar voegt ze eraan toe. De rest van de groep laat nog niet heel veel los over de stemming. Misschien komen we daar de komende uren nog achter. We houden het uiteraard voor je in de gaten en komen straks weer terug met meer Utopia nieuws!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. scarlet at 09:25

    Op Jessie? Nou, het wordt tijd dat die Ruud, Billy, Rowena en Do en Romy als eersten dat Utopia verlaten. Voegen niks toe dan alleen maar drama, luiwammigheid en ruzies! Kan Jessie tenminste ook weer eens zichzelf worden! Die Ramona mag van mij trouwens ook vertrekken met al haar drama!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *