Billy en Jessie hebben ruzie om een tekening

Billy en Jessie hebben ruzie om een tekening

Jessie heeft een nieuwe boot zoals velen weten. Hij is druk bezig om de boot op te pimpen tot nieuw onderkomen. Jessie wil zelfs zijn boot versieren door middel van een schildering. Het lijkt Jessie wel wat dat een aantal creatieve mede bewoners de binnenkant beschilderen. Hij roept dan ook een aantal creatievelingen bijeen om dit voor te leggen. Hij vertelt dit aan Billy en Romy en voor Romy heeft hij een speciaal verzoek. Zo wil hij graag een portret van zichzelf zitten in een stoel, samen met een goudklompje laten schilderen die het middelpunt zal zijn van de binnenwand. Dit valt alleen niet zo goed bij Billy, die natuurlijk al vaker zich zorgen maakt over de relatie van Romy en Jessie. Blijkbaar heeft Billy al eerder met Jessie afgesproken dat zij het portret zou maken. Hoewel de twee blijven herhalen dat ze geen discussie willen, komt die er uiteindelijk toch wel. Ik wil geen discussie om een f*cking tekening schreeuwt Billy hem na terwijl ze naar binnenloopt om haar frustraties te delen met Victoria en Ramona. Kortom het is weer gezellig! Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. maria at 11:37

    Is ondertussen al weer goed. Maar vond het wel wat lomp van jessie om het zo te zeggen. En ja er was met billy en jessie afgesproken dat billy het eerst met een beamer zou doen,jessie was het daar mee eens. Vandaar die reactie van billy gisteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *