Bewoners zijn niet blij met een bestelling die Ruud geplaatst heeft

Bewoners zijn niet blij met een bestelling die Ruud geplaatst heeft

Ruud heeft eerder truien voor zijn BENDR lijn besteld. Echter was Jessie het hier niet mee eens maar heeft hij het toch gedaan. Ook andere bewoners krijgen door wat Ruud gedaan heeft en zijn hier niet blij mee. Verschillende bewoners spraken dan ook over deze actie.

Als iedereen dat zomaar gaat doen wordt het verschrikkelijk horen we Jacco zeggen. Ook Victoria, Ramona en Billy vinden het belachelijk dat hun mede bewoner een nieuwe bestelling geplaatst heeft terwijl er nog veel truien liggen. Victoria denkt ook dat het door de chaos komt rondom de truien. Ik behandel de mailtjes en er worden veel verkeerde truien afgeleverd. Hierdoor zie je de bomen in het bos niet meer voegt ze eraan toe. Billy zegt wat later tegen Jessie dat hij de aanvraag nooit goed had mogen keuren. Jessie laat weten dat hij dat ook niet doet. Ik betaal gewoon niet gaat hij verder. Echter weet Ruud dat dan weer niet…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. annelies at 18:26

    kan je na gaan wat een dom figuur jessie is, en billy is achterbaks, volgens mij is het gewoon jaloezie omdat ruud met zijn truien ze bijna uit de rode cijfers zijn, als hij nee gaat verkopen dat is geen goede reclame voor utopia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *