Jacco vindt het een respectloze tyfuszooi in Utopia

Jacco vindt het een respectloze tyfuszooi in Utopia

Als Ruud aan het douchen is kijkt Jacco de badkamer in om te checken of het net zo opgeruimd is, als hij heeft achtergelaten. Echter blijkt dat niet zo te zijn, her en der ziet hij losse kledingstukken en spullen rondfladderen die Ruud heeft ingeruild voor een warme douche. Boos stormt Jacco naar Karin en Do, die op de bank zitten. Geïrriteerd zegt hij dat hij zojuist alles heeft opgeruimd om daarna goed schoon te kunnen maken, maar het nu al weer een rommel is. Het lijkt wel een vloek voegt hij er wanhopig aan toe. Ik heb geen zin meer om op eigen initiatief schoon te maken, terwijl anderen geen rekening met hem houden. Respectloze tyfuszooi hier gaat hij boos verder. Ook laat Jacco weten dat hij niet snapt dat er één iemand is die binnen één minuut zoveel troep kan maken. Doelend op mede bewoner Ruud. En volgens Jacco zeurt Ruud ook nog over hoeveel Jacco wel niet opruimt. Ik stop er helemaal mee, met de badkamer, benadrukt hij. Om de daad bij het woord te voegen, loopt hij direct richting de badkamer om zijn schoonsakenspullen op te ruimen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *