Verschillende BENDR truien zijn niet meer op voorraad

Verschillende BENDR truien zijn niet meer op voorraad

De BENDR truien verkopen nog steeds erg goed. Ruud is daarom samen met Jacco de nieuwe bestellingen aan het doornemen. Echter komen ze al snel tot de conclusie dat ze een probleem hebben. Ze hebben niet genoeg truien in de juiste maat en kleur op voorraad. Ruud raakt hierdoor geïrriteerd dit omdat hij al vaker heeft geopperd om in één keer een grote bestelling te doen, om dit gezeik te voorkomen. Ik word er schijtziek van gaat hij geïrriteerd verder.Ook laat hij weten zich niet langer bezig wil houden met de k*t truien zoals hij ze noemt. Vervolgens pakt hij de telefoon om nieuwe truien te bestellen. Echter hoort Jessie dit een houdt hem tegen. Jessie vindt dat Ruud de huidige voorraad eerst moet verkopen. En Ruud legt op zijn beurt uit dat hij op dit moment niet de juiste kleuren en maten heeft en dat hij het zat is steeds maar een paar truien te mogen inkopen. Ruud belt daarna toch nog om een nieuwe bestelling te plaatsen. Na dit telefoontje loopt hij boos weg uit het kantoor…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *