Bewoners speculeren over wat er binnen komt qua potentiële bewoners

Bewoners speculeren over wat er binnen komt qua potentiële bewoners

Een aantal bewoners speculeren over de komst van de nieuwe potentiële bewoners. We moeten nog twee dagen wachten en dan weten we wie Utopia mag betreden. Tess, Boyd of Den.

Cemal wil van Kevin weten wat hij graag binnen ziet komen. Wat heeft Utopia nodig? Kevin denkt dat een man van 40 wel goed zal zijn voor de balans. Cemal moet lachen en antwoordt dat hij een man van 80 wel leuk zou vinden. Iemand die goed de groep kan aansturen. Of een man die Karin helemaal leuk vindt voegt Jacco eraan toe. En grapt dat er dan iemand is die zegt Karin, zullen we douchen? De bewoners, waaronder Karin zelf schieten in de lach. Ook Gina en Ramona kletsen over de nieuwe bewoners. Twee mannen zouden ze wel zien zitten. Gina zegt het eigenlijk niet te weten. Ik zit er vaker naast voegt ze eraan toe. Als Gina het onderwerp even later bij Kevin aansnijdt, zegt ze dat er misschien ook wel een vrouw van 40 binnen kan komen. Kevin denkt dat sowieso iemand binnenkomt die goed kan boekhouden. Kortom speculatie en nog eens speculatie, wie denk jij dat in de mini samenleving komt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *