Welke bewoner nomineer jij deze maand?

Welke bewoner nomineer jij deze maand?

Een nieuwe dag is aangebroken, en vanaf vandaag heb je de kans om op één van de bewoners te nomineren. Wie zie jij het liefst uit Utopia vertrekken? In dit bericht leggen we je uit hoe je kunt stemmen.

De komende 24 uur kun je stemmen, de lijnen sluiten morgen om 9:00 uur. Stem op je minst favoriete bewoner en wie weet moet die straks Utopia verlaten…

  • Iedereen die in het bezit is van een premium paspoort kan zijn of haar stem uitbrengen. De stem van een premium paspoorthouder telt één keer mee.
  • Ben jij benoemd tot een van de duizend meest actieve paspoorthouders, dan behoor je tot de Elite. Je krijgt een Elite stempel in je paspoort. Een stem van een Elite lid telt drie keer mee.
  • Alle stemmen worden bij elkaar opgeteld en de drie bewoners met de meeste negatieve stemmen krijgen tijdens de nominatieronde van morgen alle drie een extra stem voor hun kiezen.

Het is ook mogelijk om vanaf je smartphone of tablet te stemmen. Dit doe je gemakkelijk via de app van Utopia. Deze is te downloaden via de App Store en Google Play. In het hoofdmenu van de app vind je de knop stemmen. Een simpele veegbeweging met je vinger over het scherm naar rechts brengt je in het hoofdmenu. Ben jij er al uit? Laat het ons weten in de reacties!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. scarlet at 13:14

    Goh, ik heb er zoveel die ik eruit wil hebben. Die Ruud, Do, Rowena, Billy, Karin, Romy, Victoria, Bas en niet te vergeten die Gina en Ramona. Weg ermee! Allemaal hypocrrieten en venijnen en luiwammesen! Als eerste dan maar die Gina! Dt mens wordt steeds dikker en heeft zo’n grote mond, terwijl ze zelf zoveel geld in haar eigen zakken heeft gestopt! En daarna graag die psychiater, die Victoria! En als derde die Ruud, voegt ook niks toe, eet voor 10 en laat een ander werken voor zijn truien om vervolgens zelf met de eer te strijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *