Karin stoort zich aan de 40-urige werkweek in Utopia

Karin stoort zich aan de 40-urige werkweek in Utopia

Nog een gebeurtenis van afgelopen avond. Zo heeft Karin wat frustraties die ze net voor de interventie van Jessie tegenover Rowena deelt.

In de keuken vertelt Karin dat de 40-urige werkweek niet haar keuze was. En zich nu dus verplicht voelt op veel en hard te werken. Dit terwijl ze vaak anderen niets ziet doen. Dit is oneerlijk en dat stoort mij voegt ze eraan toe. Rowena snapt dat Karin zich zo voelt, hoewel ze zelf wel blij is met de 40-urige werkweek. Daarnaast hebben Gina en Victoria het idee bedacht en wil ze hun graag steunen hierin. Karin begrijpt ook wel dat in een groep met 15 mensen niet iedereen het eens kan worden. We moeten op de eerste plaats ervoor zorgen dat we uit die k*tcrisis komen gooit zo er op het einde van het gesprek uit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *