Een aantal reacties van na de laatste stemronde van dit jaar

Een aantal reacties van na de laatste stemronde van dit jaar

De laatste stemronde van het jaar zit er weer op. En vandaag is duidelijk geworden dat Jessie, Rowena en Rianne de genomineerden zijn.

Rowena bespreekt met een aantal mede bewoners wat er zojuist gebeurd is. Ze heeft 5 stemmen gekregen, maar had dit niet verwacht. Ze dacht wel dat er mensen op haar zouden stemmen, maar dit zag ze niet aankomen. Het moeilijkst vindt ze de stem van Cemal, omdat ze het idee had met hem op één lijn te zitten. Toch blijft Rowena positief. Ze probeert van deze nominatie te leren en ze is gemotiveerd om nog beter haar best te doen. Ruud heeft wat meer moeite met het feit dat ze genomineerd is. Nadat hij zijn stemmen heeft verdeeld is hij boos weggelopen en hij vindt het volledig onterecht dat er bewoners op haar hebben gestemd.

Jessie heeft ook flink wat stemmen gehad. Maar ook nog een publieksstem. Erg verdrietig lijkt hij hier echter niet onder. Hij blijft lekker zijn eigen ding doen en weet dat er dingen zijn waar hij aan moet werken. Rianne loopt wel met een droevig gezicht door de loods. Ze bespreekt haar nominatie met Romy en Ramona. Rianne laat weten dat ze verdrietig is. Maar niet boos op de mensen die op haar hebben gestemd. En neemt het Romy en Ramona niet kwalijk en geeft ze vervolgens een knuffel, terwijl ze Ramona complimenteert met de presentatie van de stemronde. Vindt jij de uitslag terecht?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 48    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Karel at 11:03

    Nee als het om eerlijk heid in het spel gaat en geen stiekem geroddel moet het zij JACCO Billy en rud dan wordt. Het gezellig en krijg je meer kijkers

  2. Druif at 14:42

    Nee ! Zeker niet voor jessy. Maar jammer voor Rianne , ik hoop dat zij er Zeker niet uit gestemt word . En dat ze lekker haar ding kan blijven doen . Is wel goed dat ze meer socialiseert .voor zichzelf . Maar leuke meid verder. Van de 3 hoop ik dat rowena eruit gaat .
    Snap trouwens niks van die stemmingen , klopt voor geen meter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *