Do heeft het gevoel dat Rianne buiten Utopia gelukkiger zal zijn

Do heeft het gevoel dat Rianne buiten Utopia gelukkiger zal zijn

Rianne is één van de genomineerden, zij kreeg overigens de meeste stemmen. Do besluit eens met Rianne te gaan praten.

Want ondanks het feit dat Do ook op Rianne gestemd heeft wil ze er voor haar zijn. De twee lopen een rondje over het terrein van de mini samenleving. Je hebt het goed gedaan benadrukt Rianne tegenover Do. En Do is op haar beurt benieuwd hoe Rianne zich voelt. Rianne antwoordt dat ze het voor de nominaties zwaarder had dan nu. De twee kletsen nog even verder en Do laat weten dat ze het gevoel heeft dat Rianne buiten Utopia gelukkiger zal zijn. Rianne denkt dat Rianne zo maar eens gelijk zou kunnen hebben. En voegt eraan toe dat ze Do echt een topper vindt. Je bent een van de weinige waarbij ik mij veilig voel… Denk jij dat Rianne zich inderdaad in de buitenwereld beter zal gaan voelen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. scarlet at 20:00

    Ik word toch zo misselijk soms van dat venijn Do met haar eeuwige grote, hypocriete mond. Zit te roddelen en dan doodleuk ontkennen dat ze iets gezegd heeft. Had ze tegen Jacco gezegd dat ze op Billy en Jessie ging stemmen en dan doodleuk met een hypocriet gezicht naar Billy en alles ontkennen. Bah, wat een eng en venijnig grietje! Zgn. gepest vroeger, ja, mijn neus. Je wordt zo doodziek van dat Utopia met al die schijnheilen, durven elkaar niet aan te spreken, alleen die mensen die ze aandurven, brrrr!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *