Billy gaat niet achter Jessie aan mocht hij Utopia verlaten

Billy gaat niet achter Jessie aan mocht hij Utopia verlaten

Jessie heeft tijdens de nominaties 13 stemmen gehad, waarvan één publieksstem. Het leek hem allemaal weinig te doen maar nu dringt het toch echt tot hem door dat hij in de gevarenzone zit. Jessie had wel wat stemmen verwacht maar zoveel ook weer niet. Hij sprak er even met Billy over. Het zou wat zijn als ik naar huis ga he. En vertelt verder dat hij nog helemaal niet klaar is in Utopia.  Wat later zitten de twee samen met Romy en Ramona in de boot te kletsen over de stemmen. Aan Billy wordt de vraag gesteld wat ze ervan zou vinden als Jessie naar huis gaat. Billy  antwoordt dat ze helemaal gek zou worden maar niet, net zoals bij Ruud, achter hem aan zou gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *