Vandaag arriveren de potentiële bewoners, wordt het Tess, Boyd of Den

Vandaag arriveren de potentiële bewoners, wordt het Tess, Boyd of Den

Vandaag wordt het wederom een spannende dag in Utopia. Inmiddels zijn de lijnen al even gesloten en kun je niet meer stemmen op Tess, Boyd of Den. Vandaag zullen we zien we welke potentiële bewoners de mini samenleving betreden. Rond het middaguur betreden de twee nieuwe kandidaten! We zijn erg benieuwd wie het gaan worden. Wat verwacht jij? Uiteraard maken we een verslag zodra de nieuwelingen de loods betreden. Hou de site dus in de gaten want we komen zo met nog meer  nieuws.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *