Tess en Boyd zijn de potentiële bewoners

Tess en Boyd zijn de potentiële bewoners

En toen stonden daar twee potentiële bewoners die vier dagen in de mini samenleving mogen vertoeven. Al snel wordt duidelijk dat het om Tess en Boyd gaat. Al snel worden de kisten te zwaar en zetten ze deze neer. Cemal en Jacco spotten hen als eerst en maken kennis met het tweetal. Cemal schreeuwt gelijk naar de andere bewoners dat de nieuwelingen zijn gearriveerd.

Een aantal bewoners lopen direct naar de twee nieuw bewoners toe en stellen zich voor. Met z’n allen lopen ze de loods in. Direct wordt er aan Boyd en Tess gevraagd of ze zenuwachtig zijn en er zin in hebben. Ze besluiten gelijk op de bank te gaan zitten, om zo goed kennis te maken met het tweetal. Als alle bewoners, behalve Ruud, zich hebben verzameld op de bank begint Tess met zich voor te stellen. En vertelt over haar studie en haar doelen in Utopia. Dan is Boyd aan de beurt, als hij vertelt dat hij tatoeages zet, wordt hier enthousiast op gereageerd.  De bewoners stellen om de beurt vragen. Zo wordt er gevraagd waar de twee echt niet tegen kunnen en waarschijnlijk tegen aan zullen lopen in Utopia. Tess laat weten dat ze erg perfectionistisch is en dit haarzelf soms in de weg zit. Daar hebben we er wel meer van hier wordt er door de rest geroepen. Boyd laat weten dat hij ook een tijdje op een internaat heeft gewoond en daardoor goed om kan gaan met irritaties. Daardoor is hij ervan overtuigd dat hij zich niet zo snel zal ergeren aan de bewoners. Jessie vraagt zich af met welke bewoners ze goed overweg denken te kunnen. Tess denkt dat ze goed kan opschieten met Romy, wat enthousiast wordt ontvangen door haar. Boyd merkt op dat hij eerst maar goed kennis moet maken met de bewoners en dit nu niet kan beslissen. Beide potentiële bewoners zijn van plan om meer te gaan sporten als ze eenmaal in Utopia wonen. Tess zal gelijk beginnen met het opzetten van een smoothiebar tijdens evenementen. Boyd zal eerst proberen gepersonaliseerde naambordjes te maken en te verkopen, aangezien hier geen investering voor nodig is. Daarna zal hij pas beginnen met het zetten van tatoeages.  Ramona legt uit dat de twee nieuwe bewoners hun eerste opdracht zullen krijgen vrijdag. Boyd en Tess zullen namelijk achter de bar moeten staan tijdens Ramona’s anniversary. Hier is Tess erg blij mee, aangezien ze horeca-ervaring heeft. Daarna neemt Billy de twee mee voor een rondleiding. Succes Tess en Boyd!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *