Rowena moet zich volgens Cemal niet zo aanstellen omdat ze stemmen heeft gekregen

Rowena moet zich volgens Cemal niet zo aanstellen omdat ze stemmen heeft gekregen

Nog meer nieuws uit Utopia, want vlak voordat Tess en Boyd Utopia betraden is er nog wat gebeurd. Zo vindt Cemal het triest dat Rowena de discussie aangaat met de mensen die op haar hebben gestemd tijdens de stemronde van gisteren.

Voor Cemal is dit alleen maar een bevestiging dat hij de juiste keuze heeft gemaakt door op haar te stemmen. Tegen Kevin zegt hij dan ook dat hij vindt dat Rowena zich gewoon moet neerleggen bij de stemmen. Take it or leave it voegt hij eraan toe. Kevin denkt op zijn beurt dat Rowena de discussie opzoekt omdat ze doodsbang is voor wat er komen gaat nu ze genomineerd is. Maar Cemal vindt die angst juist een teken dat ze de stemmen heeft verdiend. Rowena is bang om naar huis te gaan, maar Utopia is geen plek om te vluchten voor je angst legt hij verder uit. Ook vindt hij dat Rowena zich meer zou moeten gedragen zoals Rianne en Jessie. Die twee zijn ook genomineerd, maar stellen zich tenminste niet zo aan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *