Ramona ziet Boyd als haar droomman

Ramona ziet Boyd als haar droomman

Boyd en Tess zijn de potentiële bewoners en daar wordt uiteraard over gesproken. Zo heeft Boyd wel indruk gemaakt bij vaste bewoner Ramona.

Ramona is namelijk een beetje van slag door de mannelijke nieuwkomer. Dit is Rowena ook opgevallen en ondervraagt haar uitvoerig. Wat moet ik hiermee? vraagt Ramona met een grote lach op haar gezicht. Vervolgens vraagt Rowena of dit haar droomman is. Maar daar wil Ramona eerst geen antwoord geven. Maar haar stralende lach spreekt boekdelen. Wat later krijgt Rowena haar vriendin toch zover om haar mening uit te spreken. En wat blijkt? Boyd is precies Ramona’s type. Volgens haar is hij de enige man in Utopia die haar aankan en haar op haar plek kan zetten. Maar of ze er echt werk van zal maken weet ze niet. Want het is niet de bedoeling dat ze zich van haar stuk laat brengen door een man.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *